Αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του «Έτερος εγώ»

BLACK COSMOTE TV Streaming ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών, η παραγωγή της Cosmote TV «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, ολοκληρώνεται με τον τρίτο της κύκλο με τίτλο «Έτερος εγώ: Νέμεσις», το πρώτο επεισόδιο του οποίου θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 13 Φεβρουαρίου.

 Και οι τρεις κύκλοι της σειράς ενισχύθηκαν από τον «νόμο Κρέτσου», ενώ ήταν από τις πρώτες που ενισχύθηκαν από το ΕΚΟΜΕ, αξιοποιώντας έλληνες ηθοποιούς και προσωπικό αλλά και την εμπειρία της εταιρείας Μπλοντ Οπτικοακουστικές Παραγωγές ΑΕ, της Φένιας Κοσοβίτσα.

 Οι ενισχύσεις από τον «νόμο Κρέτσου»

Οι επιλέξιμες δαπάνες του προϋπολογισμού (35%) του πρώτου κύκλου με τίτλο «Έτερος Εγώ: Χαμένες ψυχές» ήταν ύψους 856.150 ευρώ και η επιδότηση (35%) ήταν 299.652 ευρώ. Ο δεύτερος κύκλος είχε επιλέξιμο προϋπολογισμό ύψους 1.329.375 ευρώ και επιδοτήθηκε με 372.225 ευρώ. (40%). Τέλος, ο προϋπολογισμός των επιλέξιμων δαπανών του τρίτου κύκλου «Έτερος εγώ: Νέμεσις» ανήλθε σε 1.120.000 ευρώ και η επιχορήγηση σε 448.000 ευρώ. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει εκ νέου ενδιαφέρον από την πλευρά του Netflix και συζητήσεις και με άλλες πλατφόρες, για την ένταξη της σειράς στην πλατφόρμα streaming.

Το επόμενο βήμα του Σωτήρη Τσαφούλια είναι η μεταφορά του βιβλίου «17 Κλωστές» του Πάνου Δημάκη, με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου να υπογράφει το σενάριο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *