Πρεμιέρες στην Cosmote Tv

BLACK COSMOTE TV Σειρές

New Amsterdam (5η σεζόν – φινάλε σειράς)

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δράμα που με πρωταγωνιστή τον Δρ. Μαξ Γκούντγουιν (Ράιαν Έγκολντ), θίγει το θέμα της ιατρικής περίθαλψης και της δημόσιας υγείας, με φόντο τις παραμελημένες εγκαταστάσεις ενός νοσοκομείου, ολοκληρώνεται με τον 5ο κύκλο επεισοδίων. H 5η και τελευταία σεζόν του New Amsterdam θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ: Πέμπτη 22/9, 22.00, COSMOTE SERIES HD.

The Resident (6η σεζόν)

Οι προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις των γιατρών και νοσηλευτών του Chastain Memorial Hospital, συνεχίζονται στην 6η σεζόν της σειράς. Μετά το έντονο φινάλε του 5ου κύκλου, το The Resident σηκώνει αυλαία με τον Κόνραντ (Ματ Ζούκρι – The Good Wife, Gilmore Girls) αποφασισμένο να γυρίσει σελίδα έπειτα από τον θάνατο της Νικ. Παράλληλα, η μάχη του ίδιου και της υπόλοιπης ομάδας απέναντι σε ένα διεφθαρμένο σύστημα περίθαλψης, συνεχίζεται.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τις ΗΠΑ: Πέμπτη 22/9, 23.00, COSMOTE SERIES HD.

This England

Βασισμένη στις μαρτυρίες ανθρώπων της Downing Str., του Υπουργείου Υγείας και της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Ομάδας για Έκτακτες καταστάσεις, η σειρά αποτυπώνει τους πρώτους μήνες της πρωθυπουργίας του Μπόρις Τζόνσον και τις επιπτώσεις που είχε για τη χώρα, το πρώτο κύμα της πανδημίας Covid-19.

Πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία: Πέμπτη 22/9, COSMOTE TV PLUS.

Petra (2η σεζόν)

Η ντετέκτιβ Πέτρα Ντελικάδο επιστρέφει για να «ρίξει φως» σε νέες, σκοτεινές εγκληματικές υποθέσεις. Η σειρά είναι βασισμένη στις νουβέλες της Ισπανίδας συγγραφέως Αλίθια Χιμένεζ Μπάρτλετ.

Πρεμιέρα αμέσως μετά τη Μ. Βρετανία: Πέμπτη 22/9, COSMOTE TV PLUS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *