Οι “Γειτονιές στο πιάτο” με τον Δ. Σκαρμούτσο στον ΣΚΑΪ

BLACK Μαγειρική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρεμιέρα την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 17.45, στον ΣΚΑΪ

Η ζωή μας όλη μια γειτονιά. Εκεί που μεγαλώσαμε, ο τόπος που κατοικούμε, τα μέρη που επισκεπτόμαστε και οι γειτονιές στις οποίες επιστρέφουμε σε κάθε ευκαιρία. Με αυτές τις «ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ» θα έρχεται κάθε Κυριακή στις 17.45 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, από την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Μικρές και μεγάλες γειτονιές της πόλης, μαγαζιά που έχουν μια ιστορία να πουν και πολλές γεύσεις να μας γνωρίσουν. Ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, μπακάλικα, αρτοποιεία και εστιατόρια γίνονται γαστρονομικές στάσεις μέσα από τις οποίες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μας αφηγείται την ιστορία της κάθε γειτονιάς.

Σε κάθε επεισόδιο την περιήγηση θα ακολουθεί η δημιουργία. Γεμάτος έμπνευση από την κάθε γειτονιά και τα προϊόντα της, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα μαγειρεύει δύο λαχταριστές και πρωτότυπες συνταγές φέρνοντας και επί της ουσίας τις Γειτονιές Στο Πιάτο!

Νέα Ιωνία, Πατήσια, Γαλάτσι, Κορυδαλλός, Χαϊδάρι, Νέος Κόσμος, Χαλάνδρι είναι μόνο μερικές από τις γειτονιές που θα επισκεφτεί ο Δημήτρης με την εκπομπή για να μοιραστεί μαζί μας τα πιο νόστιμα μυστικά της Αθήνας.

Συντελεστές:
Producer: Στυλιανός Κοτιώνης

Executive Producer: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου

Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Γεμελιάρης
Αρχισυνταξία: Ηλίας Φουντούλης
Διεύθυνση παραγωγής: Αθηνά Ζώτου
Εκτέλεση παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS A.E 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *