Ελληνικές και ξένες ταινίες για όλους στην ΕΡΤ

Ταινίες ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Κωμωδίες, ταινίες για όλη την οικογένεια, δράματα αλλά και βραβευμένα «διαμάντια«» της έβδομης τέχνης μεταδίδει η δημόσια τηλεόραση από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Καθημερινά αλλά και το Σαββατοκύριακο, η ΕΡΤ2 μεταδίδει ταινίες από τον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο.

Η ΕΡΤ1 την Πέμπτη στις 22:00, μεταδίδει σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση την δραματική ταινία «Βόμβα» στην οποία πρωταγωνιστούν αλλά και συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για πολλά κινηματογραφικά βραβεία.

ΕΡΤ2
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00
«Νύχτες στο Μιραμάρε» 

Κωμωδία, παραγωγής 1960.
Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος
Σενάριο: Νέστορας Μάτσας
Παίζουν: Σμαρούλα Γιούλη, Ντέπη Μαρτίνη, Κώστας Κούρτης, Ρίτα Μουσούρη, Κώστας Πρέκας, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Άννα Λώρη, Γιάννης Φέρμης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Βασίλης Κανάκης, Ζωή Ρίζου, Νίκος Ψάλτης, Πόπη Γεραλέξη, Άννα Μαρία Ράλλη, Ανδρέας Ζεμπεκόπουλος
Υπόθεση: Οι αδελφές ενός εμίρη κάνουν διακοπές στη Ρόδο, όπου και ερωτεύονται δύο φτωχούς νεαρούς φίλους, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ποιες είναι στην πραγματικότητα.
Οι γιοι ενός επιχειρηματία φλερτάρουν δύο φωτομοντέλα, θεωρώντας ότι αυτές είναι οι αδερφές του εμίρη.
Όταν ο εμίρης φτάνει στη Ρόδο, θα λυθούν οι παρεξηγήσεις, οι δύο φίλοι όμως δεν θα μπορέσουν να παντρευτούν τις αδερφές του.

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«Ένας θάνατος σε μια κηδεία»
(Death at a Funeral) 

Κωμωδία, συμπαραγωγής Αγγλίας-ΗΠΑ-Γερμανίας 2007.
Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ.
Σενάριο: Ντιν Κρεγκ.
Παίζουν: Μάθιου Μακφάντιεν, Πίτερ Ντίνκλατζ, Ρούπερτ Γκρέιβς, Ντέιζι Ντόνοβαν, Κίλι Χόους, Άλαν Τούνταϊκ, Κρις Μάρσαλ, Άντι Νάιμαν, Τζέιν Άσερ, Γιούεν Μπρέμνερ, Πίτερ Βον.
Υπόθεση: Όταν οι πενθούντες συγκεντρώνονται στο αρχοντικό μιας βρετανικής επαρχίας για να παρευρεθούν στην κηδεία του εκλιπόντα συγγενή τους, αγωνίζονται να κρατήσουν τα προσχήματα σε μια σειρά από τραγελαφικά ατυχήματα.
Έτσι, η αξιοπρεπής κηδεία μετατρέπεται σε μια ξεκαρδιστική, χωρίς φραγμούς καταστροφή με λανθασμένα πτώματα, άσεμνες εκθέσεις και αποκαλύψεις συγκλονιστικών οικογενειακών μυστικών.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00
«Ου κλέψεις» 

Κωμωδία, παραγωγής 1965.
Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας
Σενάριο: Νίκος Σφυρόερας
Παίζουν: Γκιζέλα Ντάλι, Τάκης Εμμανουήλ, Δήμος Σταρένιος, Θόδωρος Έξαρχος, Κούλης Στολίγκας, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Νώντας Καστανάς, Γιώργος Νέζος, Γκόλφω Μπίνη, Γιώργος Ρώης, Γιάννης Μωραΐτης
Υπόθεση: Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα χωριό, όπου ο ένας κλέβει τον άλλον.
Ο Σπαθόγιαννος, ο καλύτερος κλέφτης του χωριού, στα στερνά του ορκίζει τους δύο γιους του να παντρέψουν τη μικρή τους αδερφή με τον καλύτερο κλέφτη.
Αυτό τους βάζει σε μεγάλους μπελάδες, αφού δύσκολα θα βρουν κλέφτη καλύτερο από τους ίδιους…

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«Απρόσμενος έρωτας»
(An Unexpected Love / El amor menos pensado)

Αισθηματική κομεντί, παραγωγής Αργεντινής 2018.
Σκηνοθεσία: Χουάν Βέρα
Πρωταγωνιστούν: Ρικάρντο Νταρίν, Μερσέντες Μοράν, Ζαν-Πιέρ Νόερ, Λούις Ρούμπιο, Κλόντια Φοντάν
Υπόθεση: O Μάρκος και η Άνα μετράνε 25 χρόνια γάμου.
Όταν ο μοναχογιός τους φεύγει από το σπίτι για να πάει στο κολέγιο, το ζευγάρι μπαίνει σε περίοδο κρίσης.
Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους.
Η εργένικη ζωή μοιάζει έντονη και συναρπαστική αρχικά, αλλά γρήγορα έρχονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες.
Ο Μάρκος και η Άνα αρχίζουν να αναρωτιούνται για την αγάπη, τη φύση της επιθυμίας, την πίστη και παίρνουν μία απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00
«Ο γαμπρός μου ο προικοθήρας» 

Κωμωδία, παραγωγής 1967.
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σειληνός
Σενάριο: Στέφανος Φωτιάδης
Παίζουν: Γιώργος Πάντζας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Γκιωνάκης, Ελένη Προκοπίου, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Νανά Σκιαδά, Αντώνης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Αντώνης Θησέας, Αλέξης Γκόλφης, Γιώργος Καρέτας, Νότα Φιοράκη, Ελπίδα Μπραουδάκη, Διονυσία Ρώη
Υπόθεση: Ο Ζαχαρίας και ο Θωμάς είναι δύο καλοί φίλοι και συνάδελφοι. Ο Θωμάς αναζητεί μια πλούσια νύφη, την οποία τελικά βρίσκει ο Ζαχαρίας, όλως τυχαίως, στο συμπαθητικό πρόσωπο της Ουρανίας, η οποία τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και τον καλεί στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία πατέρα της, που φέρει το σημαδιακό όνομα κύριος Χρυσός.
Ο Θωμάς, όμως, από τη ζήλια του, ξεφουρνίζει τα νέα στην Ελευθερία, το μακρόχρονο «αίσθημα» του Ζαχαρία, η οποία βρίσκει τρόπο και πιάνει δουλειά στην έπαυλη του επιχειρηματία ως καμαριέρα. Ο Ζαχαρίας είναι τώρα παγιδευμένος ανάμεσα στις δύο γυναίκες και προσπαθεί να τα βολέψει, αλλά τελικά θα επιλέξει την Ελευθερία, αφήνοντας έτσι την Ουρανία στα χέρια του Θωμά.

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«Τι όμορφη μέρα, Θεέ μου!»
(Che Bella Giornata / What a Beautiful Day) 

Κωμωδία, παραγωγής Ιταλίας 2011.
Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουντσιάντε
Σενάριο: Κέκο Τζαλόνε, Τζενάρο Νουντσιάντε
Πρωταγωνιστούν: Κέκο Τζαλόνε, Ναμπίχα Ακάρι, Ιβάνο Μαρεσκότι, Λουίτζι Λουτσιάνο, Ρόκο Παπαλέο
Υπόθεση: Το όνειρο του Κέκο είναι να γίνει αστυνομικός, όμως απορρίπτεται για τρίτη φορά από το Σώμα.
Με τη μεσολάβηση ενός συγγενή του, αναλαμβάνει τη φύλαξη του περίφημου Καθεδρικού Ναού του Μιλάνου.
Ασφαλώς δεν αργεί να κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη, αφού είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο γι’ αυτήν τη θέση.
Όταν τον εντοπίζει ο Σουφιέν, ένας Άραβας τρομοκράτης που σκοπεύει να ανατινάξει τον ναό, ο Κέκο μοιάζει με το τέλειο κορόιδο. Για να τον παραπλανήσει, στέλνει την αξιολάτρευτη αδελφή του, Φάρα, με την αποστολή να τον ξελογιάσει και να μπορέσει μέσω αυτού να περάσει τα εκρηκτικά της…

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00
«Ο γυναικάς» 

Κωμωδία, παραγωγής 1957.

Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος
Σενάριο:
 Πολύβιος Βασιλειάδης, Νίκος Τσιφόρος
Παίζουν: Χρήστος Ευθυμίου, Βύρων Πάλλης, Σμάρω Στεφανίδου, Σμαρούλα Γιούλη, Ζωή Φυτούση, Μπέμπα Κυριακίδου, Νίκος Ματθαίος, Λαυρέντης Διανέλλος, Γιάννης Σπαρίδης, Τάκης Χριστοφορίδης, Ράλλης Αγγελίδης, Τάκης Νατσούλης, Διονυσία Ρώη
Υπόθεση: Ο Πασχάλης Ζουμπουλός, ένας κατά τα άλλα αξιοπρεπής οικογενειάρχης και διευθυντής του οίκου Φραμπαλάς & Σία που ανήκει στη σύζυγό του Κορίνα, είναι ένας αδιόρθωτος γυναικοθήρας που ερωτοτροπεί με τη Λόλα, τραγουδίστρια σε νυχτερινό κέντρο. Ο βοηθός του Αρίστος τον καλύπτει όσο μπορεί, αλλά κάποια μέρα βρίσκεται ο ίδιος στο εδώλιο, επειδή ο Πασχάλης τσίμπησε μια γυναίκα στον δρόμο. Στο δικαστήριο, όπου και καταδικάζεται βέβαια, γνωρίζει την Άλκη, μια φτωχή αλλά καλοκαμωμένη κοπέλα που έχει απόλυτη ανάγκη χρημάτων, και η οποία με τον τρόπο της υποχρεώνει τον Πασχάλη να την προσλάβει ως γραμματέα του.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«1922»

Ιστορικό δράμα, παραγωγής 1978.
Σκηνοθεσία: Νίκος Κούνδουρος
Σενάριο: Νίκος Κούνδουρος, Στρατής Καρράς
Πρωταγωνιστούν: Αντιγόνη Αμανίτου, Μπέτυ Βαλάση, Όλγα Τουρνάκη, Ζαχαρίας Ρόχας, Ελεωνόρα Σταθοπούλου,  Βασίλης Λάγγος, Νίκος Κάπιος, Βάσος Ανδρονίδης, Βασίλης Κολοβός, Άλκης Παναγιωτίδης, Γιάννης Ροζάκης, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γρηγόρης Ντούνης, Βασίλης Τσάγκλος, Μιχάλης Γιαννάτος, Κατερίνα Γώγου, Όλια Λαζαρίδου, Μαίρη Θηβαίου, Πέτρος Ζαρκάδης, Μηνάς Χατζησάββας, Ντίνος Δουλγεράκης, Κώστας Μπακάλης, Νίκος Τσαχιρίδης, Σταμάτης Τζελέπης, Δημήτρης Καταλειφός, Παναγιώτης Μποτίνης, Δημήτρης Κούκης
Υπόθεση: Οι δραματικές συνέπειες της Μικρασιατικής Καταστροφής, μέσα από τις ιστορίες τριών κεντρικών χαρακτήρων που δεν κατόρθωσαν να επιβιβασθούν στα πλοία για την Ελλάδα, αλλά σύρθηκαν στις άγονες πεδιάδες της Ανατολίας, για να υποκύψουν στην πείνα, στη δίψα και στο μαχαίρι του νικητή.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 00:15
«Land»

Ταινία μικρού μήκους κινούμενων σχεδίων, παραγωγής 2019.
Σκηνοθεσία: Αντζέλικα Λένα (Angelica Lena), Θεοδώρα Πασκουινέλλι (Teodora Pasquinelli)
Παίζουν: Jasmin Momen Meah, Νίκος Σπυρέλης
Υπόθεση: Σε ένα νησί, κατά τη διάρκεια της νύχτας, συναντιoύνται άνθρωποι με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, ένα νεαρό κορίτσι σώζεται ακούσια από έναν μεθυσμένο άντρα.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 00:30
«Αύριο περνάω απέναντι»
(Demain, je traverse / I Will Cross Tomorrow) 

Κοινωνικό δράμα, συμπαραγωγής Γαλλίας-Ελλάδας-Ολλανδίας-Λουξεμβούργου 2019.
Σκηνοθεσία-σενάριο: Sepideh Farsi (Σεπιντέ Φαρσί)
Παίζουν: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Hanna Issa, Λυδία Φωτοπούλου, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Βασίλης Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς
Υπόθεση: Ένας Σύρος πρόσφυγας διασχίζει με βάρκα το Αιγαίο, για να καταλήξει στη Λέσβο, στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Προσφύγων και Μεταναστών. Εκεί γνωρίζει μια Ελληνίδα αστυνομικό και δημιουργεί μαζί της μια ιδιόμορφη σχέση.
Μια σχέση που εξελίσσεται παράλληλα με την υπόλοιπη ζωή τους, αλλάζοντας την κοσμοθεωρία τους…

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00
«Ο άνθρωπος που γύρισε από τα πιάτα» 

Κωμωδία, παραγωγής 1969.
Σκηνοθεσία: Πάνος Γλυκοφρύδης
Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης
Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Καίτη Παπανίκα, Νίτσα Μαρούδα, Μέλπω Ζαρόκωστα, Σωκράτης Κορρές, Χρήστος Δοξαράς, Νίκος Τσούκας, Αλέκος Ζαρταλούδης, Αγγελική Τόγκα, Παρασκευάς Κτώρος, Γιάννης Κώστογλου, Λίλα Δρούτσα
Υπόθεση: Ο Λάκι Πέτρις είναι ένας Ελληνοαμερικανός, που ξεκίνησε από τα χαμηλά πλένοντας πιάτα, και εξελίχθηκε σε ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων στην Αμερική. Μια μέρα, αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παντρευτεί, αλλά τα πράγματα θα μπερδευτούν όταν θα μπει σε λάθος σπίτι από τη διεύθυνση που του έδωσαν.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«Σουζάνα με σκοτώνεις»
(You’re killing me Susana / Me estás matando Susana) 

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Αισθηματική κομεντί, συμπαραγωγής Μεξικού-Καναδά 2016.
Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Σνάιντερ
Σενάριο: Λουίς Κάμαρα, Ρομπέρτο Σνάιντερ
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βερόνικα Εκέγκουϊ, Άσλεϊ Χίνσοου, Τζέιντιν Γουόνγκ, Μπιορν Χλίνουρ Χάραλντσον, Αντρές Αλμέιντα, Μπάρμπαρα Γκάρικ
Υπόθεση: Ο Ελίχιο (Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ), ένας αξιαγάπητος  και χαρισματικός ηθοποιός, ξυπνάει ένα πρωί και ανακαλύπτει πως η σύζυγός του Σουζάνα (Βερόνικα Εκέγκουι) τον παράτησε, χωρίς καμιά λέξη ή προειδοποίηση.
Η βεβαιότητά του πως τα πράγματα μεταξύ τους ήταν τέλεια καταρρέει, όσο αρχίζει να μιλάει με οποιονδήποτε μπορεί να έχει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται.
Μερικούς μήνες μετά, ο Ελίχιο μαθαίνει ότι η Σουζάνα παρακολουθεί ένα εργαστήριο σεναρίου στην Αϊόβα. Αποφασίζει τότε να πουλήσει το αυτοκίνητό του, να αφήσει πίσω του το Μεξικό, και να πάει να τη βρει. Μόλις όμως φτάνει σ’ αυτή τη μεσοδυτική πανεπιστημιακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών, συνειδητοποιεί πως είναι σαν ψάρι έξω από το νερό. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα μόλις ο Ελίχιο ανακαλύψει πως η Σουζάνα έχει σχέση με έναν ποιητή, τον Σλάβομιρ.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 14:00
«Ο εαυτούλης μου» 

Κωμωδία, παραγωγής 1964.
Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος
Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Θανάσης Μυλωνάς, Μιράντα Μυράτ, Άννα Μαντζουράνη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Γιώργος Γαβριηλίδης, Ζωή Φυτούση, Κώστας Πίτσιος, Κώστας Μεντής
Υπόθεση: Ο Γιάγκος Αγγελής (Λάμπρος Κωνσταντάρας) είναι διευθυντής ενός εργοστασίου και τα έχει όλα στη ζωή του: υγεία, χρήματα, φίλους. Είναι αρραβωνιασμένος πέντε χρόνια με την Ελένη (Μπεάτα Ασημακοπούλου) και δεν λέει να την παντρευτεί, ενώ διατηρεί παράλληλα σχέση και με τη γραμματέα του Λιλή (Άννα Μαντζουράνη) που θέλει να την παντρέψει μ’ έναν άβουλο υπάλληλό του ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της για να την έχει του χεριού του.
Όταν η χήρα του ιδιοκτήτη του εργοστασίου, Αλεξάνδρα Παπαγιώργου (Μιράντα Μυράτ), του λέει πως θέλει να ξαναπαντρευτεί, εκείνος τη φλερτάρει αδιαφορώντας για την αρραβωνιαστικιά του.
Μην μπορώντας ν’ αντέξουν οι γύρω του τον υπέρμετρο εγωισμό του και την ανεύθυνη συμπεριφορά του, τον εγκαταλείπουν όλοι και μένει μόνος του με τον εαυτό του.

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022, στις 19:00
«Τρεχάτε ποδαράκια μου»
(Run, Ozzy, run) 

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Κωμική περιπέτεια κινούμενων σχεδίων, συμπαραγωγής Ισπανίας-Καναδά 2016.
Ο Όζι, ένα φιλικό και καλόκαρδο μπιγκλ, θα δει την ειδυλλιακή του ζωή να αναστατώνεται, όταν η οικογένειά του αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: δεν επιτρέπονται τα σκυλιά!
Καθώς δεν μπορούν να πάρουν τον αγαπημένο τους Όζι μαζί στο ταξίδι, η οικογένεια Μάρτιν συμβιβάζεται με την αμέσως καλύτερη επιλογή, μία από τις καλύτερες πανσιόν για σκύλους, το Γάργαρο Ρυάκι.
Η πανσιόν όμως, στην πραγματικότητα, είναι ένα κάτεργο για σκύλους.
Ο Όζι ετοιμάζεται για μια εντυπωσιακή απόδραση.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στις 14:00
«Συμμορία εραστών» 

Κωμωδία, παραγωγής 1972.
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σερντάρης
Σενάριο: Ασημάκης Γιαλαμάς, Κώστας Πρετεντέρης
Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάρω Κοντού, Νίκος Ρίζος, Καίτη Πάνου, Αλίκη Ζωγράφου, Θάνος Μαρτίνος, Βάσος Αδριανός, Πάνος Βέλιας, Ανδρέας Τσάκωνας, Γωγώ Ατζολετάκη, Βάσος Ανδρονίδης, Έλσα Ρίζου, Μαίρη Φαρμάκη, Θέκλα Τζελέπη
Υπόθεση: Έπειτα από χρόνια διαμονής στο εξωτερικό, ένας διεθνούς φήμης πλέι μπόι, ο Ρένος Καμπανάς επιστρέφει στην Ελλάδα με την πρόθεση να ανοίξει μια σχολή για πλεϊμπόι. Ο παλιός του φίλος Τζόρτζης θα τον βοηθήσει, επενδύοντας χρήματα στο σχέδιό του. Ο Ρένος σύντομα θα συγκεντρώσει αρκετούς μαθητές, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν και θα μεταβούν στο Ναύπλιο. Εκεί τους περιμένει το τελευταίο στάδιο της εκπαίδευσής τους: πρέπει να γοητεύσουν πλούσιες κυρίες. Ο Ρένος θα ερωτευτεί την Έλενα, με την οποία είχε αποκτήσει στο παρελθόν μια κόρη, χωρίς όμως να το γνωρίζει. Η κόρη του, που δουλεύει στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, θα ερωτευτεί έναν από τους μαθητές του. Οι εραστές γρήγορα θα μετατραπούν σε ερωτευμένους άνδρες, ο καθένας βρίσκοντας την αγάπη της ζωής του.

ΕΡΤ1
Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 22:00
«Βόμβα»
(Bombshell)

Α’ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Δραματική ταινία, παραγωγής ΗΠΑ 2019
Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Νικόλ Κίντμαν, Μάργκοτ Ρόμπι, Τζον Λίθγκοου, Κέιτ ΜακΚίνον, Κόνι Μπρίτον, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ , Άλισον Τζάνεϊ
Υπόθεση:  Η ταινία που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ξεδιπλώνει το σκάνδαλο που ξέσπασε στο δίκτυο FOX και αφορούσε τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από διάσημες γυναίκες δημοσιογράφους κατά του Ρότζερ Έιλς, ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου του Fox News.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *