Τι θα δούμε απόψε στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο Διαγόρας απαιτεί από τον Στρατή το ποσοστό του στο Όνειρο, η σχέση Ζέτας – Νίτσας φθάνει στα άκρα, ο Πόντικας προσπαθεί να βοηθήσει τη Μυρτώ που έχει χάσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, ο Χρήστος αποφασίζει να πλησιάσει τον Αλέξανδρο και η Φωτεινή συμμαχεί με τον Σταματιάδη για να εκδικηθεί τον πατέρα της.     

Τι θα δούμε απόψε

Ο Διαγόρας απαιτεί από το Στρατή μερίδιο στο μαγαζί στοχεύοντας στο πιο αδύναμο σημείο του με όπλο τη δολοφονία του Νώντα. Η Βάσω και ο Χρήστος αποφεύγουν να καθορίσουν τη σχέση τους, όμως, η αρχή έχει γίνει. Ο παπα Ντανίλος και ο Πόντικας προσπαθούν να αποτρέψουν την εισαγωγή της Μυρτώς στην ψυχιατρική κλινική. Το ατύχημα της Φωτεινής γίνεται η αφορμή να συναντηθούν ο Αλέξανδρος με το Χρήστο και να κάνουν ένα βήμα προς τη συμφιλίωση. Η Βάσω βρίσκει με τη βοήθεια του Ρευματά την αρχή του νήματος στην αναζήτηση της μητέρας της. Η Διαμάντω τρέμει για τις εξελίξεις μετά την άφιξη του Διαγόρα. Η Ζέτα και η Νίτσα συγκρούονται μετωπικά με αναπάντεχη κατάληξη. Ο Σταματιάδης και ο Δομήνικος καθώς ετοιμάζονται για τις εκλογές, θα βρουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στον αγώνα τους εναντίον του Χρήστου.

Δείτε το trailer: https://youtu.be/wOCE2ax5upI

Δείτε αποσπάσματα από το επεισόδιο

«Αυτή η νύχτα μένει», η σειρά που άλλαξε τις νύχτες μας κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:40.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Αινείας Τσαμάτης, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσικιώτη.  

Βρείτε όλα τα επεισόδια και επιπλέον υλικό για τη σειρά, στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *