«Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο στο OPEN

Πολιτιστικές Εκπομπές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πώς γεννιούνται τα τραγούδια; Ποια είναι η σαρωτική τους δύναμη που εισβάλλει μέσα μας για να φτιάξει το soundtrack της ζωής μας;

Ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» είναι οι λιτές αποσκευές που αξίζει να κρατάμε στη ζωή μας – οι ιστορίες, οι μελωδίες, οι αναμνήσεις, οι φίλοι.

Κάθε εβδομάδα το «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» με τον Γιάννη Μπέζο, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα.   

Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Το σημείωμα του Γιάννη Μπέζου  :
Όταν κάποιο τραγούδι ανεβαίνει στα χείλη μας είτε από ανάγκη εσωτερική, είτε από διάθεση για συμμετοχική διασκέδαση, ένας κόσμος δημιουργείται μέσα μας και στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Τους μαγικούς ήχους της μουσικής τους εμπεριέχουμε έτσι κι αλλιώς. Ποια ανάγκη ιστορική, χρονική, κοινωνική ή προσωπική γεννάει το κάθε τραγούδι; Και γιατί αυτό μας συντροφεύει και μας παρηγορεί μέχρι τώρα;

Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους.

Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *