«Οι άνθρωποι του παρασκηνίου»: Ο 3ος κύκλος στο ERTflix

ERTFLIX Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εάν οι λέξεις πολιτική και Γαλλία τις τελευταίες ημέρες μας απασχόλησαν και με το παραπάνω, τότε αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να σταματήσει.
«Οι άνθρωποι του παρασκηνίου» , το βραβευμένο πολιτικό θρίλερ από τη Γαλλία που καθήλωσε το κοινό του ERTFLIX με τους δύο πρώτους κύκλους του να μοιράζουν ίντριγκες, πάθη και δολοπλοκίες, επιστρέφει!
Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος, υπόσχεται να μετατρέψει ξανά την ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ σε μια πολιτική αρένα δίχως έλεος, μέσα από 6 ολοκαίνουργια επεισόδια.

Ένας νέος κύκλος – Έξι επεισόδια γεμάτα ίντριγκες
και πολιτικά παιχνίδια

Στον τρίτο κύκλο βλέπουμε το πολιτικό τοπίο να παίρνει φωτιά. Έξι μήνες πριν από την εκλογή του προέδρου, ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος που είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Σιμόν Καπίτα, του στενότερου συμβούλου του προέδρου Marjorie. Η επίθεση δημιουργεί αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό και γίνεται η αφετηρία για έναν αιματηρό αγώνα.

Στους τελευταίους μήνες της προεδρίας του, τόσο τα δεξιά όσο και τα αριστερά κόμματα κάνουν πολιτικές μανούβρες, προχωρούν σε πισώπλατα μαχαιρώματα και προδοσίες, τη στιγμή που στην προσωπική ζωή του, η σχέση του με την Ελίζαμπεθ καταρρέει και γίνεται στόχος στον Τύπο. Για τον Simon Kapita αυτή η τελευταία εκστρατεία είναι εκείνη που κρύβει τους μεγαλύτερους κινδύνους.

Η σειρά ήταν υποψήφια σε πλήθος βραβείων
και διακρίθηκε για τις ερμηνείες της

Η σειρά απέσπασε το βραβείο Golden FIPA στην κατηγορία Α΄ γυναικείου ρόλου τηλεοπτικής σειράς (Nathalie Baye), στο Διεθνές Φεστιβάλ, καθώς και Οπτικοακουστικών Προγραμμάτων στο Biarritz 2012. Την ίδια στιγμή, ήταν υποψήφια για τα βραβεία Golden Nymph στις κατηγορίες Καλύτερης Μίνι Σειράς και Β΄ ανδρικού ρόλου (Bruno Wolkowitch), στο Τηλεοπτικό Φεστιβάλ Μόντε Κάρλο 2012, καθώς και για αυτό της Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στα βραβεία The Globes de Cristal 2013.

Η αυλαία του πιο καθηλωτικού πολιτικού μαραθωνίου πέφτει στο ERTFLIX. Και «Οι άνθρωποι του παρασκηνίου» ρίχνουν τις μάσκες τους.

Ανακαλύψτε τους εδώ: https://www.ertflix.gr/series/ser.188965-oi-anthropoi-tou-paraskeniou-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *