«Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision»

Μουσικές Εκπομπές Πολιτιστικές Εκπομπές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Λίγο πριν από τον μεγάλο Τελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Die together», συναντά Έλληνες καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στον Διαγωνισμό με την Ελλάδα, σε τέσσερις εκπομπές, με τον τίτλο «Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision», που θα μεταδοθούν τα Σαββατοκύριακα 30 Απριλίου, 1η Μαΐου και 78 Μαΐου 2022, στις 19:10.

Στο πλαίσιο των εκπομπών, η Αμάντα Γεωργιάδη συναντά οχτώ καλλιτέχνες. Σκοπός της να μάθει κάθε λεπτομέρεια για την εμπειρία τους, να τους συμβουλευτεί και να ανακαλύψει πώς βίωσαν τη συμμετοχή τους στην Eurovision. Κάθε καλλιτέχνης απαντά σε ερωτήσεις της Αμάντα (Amanda) κι έτσι δίνεται η αφορμή για ένα πλούσιο flashback με αποκλειστικές αλήθειες πίσω από την κάθε εκπροσώπηση.

Η συνέντευξη εμπλουτίζεται με δηλώσεις των συντελεστών (στιχουργών, συνθετών, pr managers, χορευτών κ.ά.), που συμπληρώνουν ή ολοκληρώνουν την εμπειρία των καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα, ξεδιπλώνεται κάθε ξεχωριστή ιστορία, η οποία πλαισιώνεται από αρχειακό υλικό, τόσο του καλλιτέχνη όσο και της διοργάνωσης.

Το κάθε επεισόδιο κλείνει με την Αμάντα να ερμηνεύει μια unplugged διασκευή της συμμετοχής του κάθε καλλιτέχνη.

Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Εκπομπή 1η: Η Αμάντα συναντά τον Σάκη Ρουβά και την Καλομοίρα

Κυριακή 1η Μαΐου 2022  
Εκπομπή 2η: Η Αμάντα συναντά την Τάμτα και την Ευρυδίκη

Σάββατο 7 Μαΐου 2022
Εκπομπή 3η: Η Αμάντα συναντά τη Στεφανία και την Demy

Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Εκπομπή 4η (τελευταία): Η Αμάντα συναντά την Ελπίδα και την Έλενα Παπαρίζου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *