«Ο δικηγόρος» – Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά σε Α′ τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ

BLACK Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η επικίνδυνη κατάβαση ενός Σουηδού δικηγόρου υπεράσπισης στον υπόκοσμο της Κοπεγχάγης ξετυλίγεται μέσα από τη νέα συγκλονιστική αστυνομική-δραματική σειρά θρίλερ, «Ο δικηγόρος» (The Lawyer / Advokaten), που θα παρακολουθήσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2.


Τα πέντε πρώτα από τα δέκα επεισόδια του Α΄ Κύκλου μεταδίδονται τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Ιουνίου, στις 23:45, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 24:00 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στις 00:20.

«Ο δικηγόρος» (The Lawyer / Advokaten)

Αστυνομική-δραματική σειρά θρίλερ, παραγωγής Σουηδίας 2018
Δημιουργός: Μίκαελ Νιουλ
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντερ Καρίμ, Μάλιν Μπούσκα, Τόμας Μπο Λάρσεν, Νικολάι Κοπέρνικους, Γιοχάνες Λάσεν, Σάρα Χιόρτ Ντίτλεβσεν

Γενική υπόθεση: Ως παιδιά, ο Φρανκ και η αδελφή του Σάρα υπήρξαν μάρτυρες του θανάτου των γονιών τους, όταν εξερράγη η βόμβα που ήταν παγιδευμένο το αυτοκίνητό τους.

Ως ενήλικες, πλέον, ο Φρανκ ανακαλύπτει ότι δολοφονήθηκαν με εντολή ενός από τους αρχηγούς του οργανωμένου εγκλήματος στην Κοπεγχάγη, τον Τόμας Βάλντμαν.

Και το χειρότερο είναι, όταν ο Φρανκ ανακαλύπτει ότι ο Βάλντμαν είναι ένας από τους καλύτερους πελάτες της δικηγορικής εταιρείας όπου εργάζεται και ότι τον έχουν βοηθήσει να ξεφύγει από τη Δικαιοσύνη σε πλήθος περιπτώσεων.

Με σκοπό να εκδικηθεί τον θάνατο των γονιών του, ο Φρανκ διεισδύει στην οργάνωση του Βάλντμαν και γίνεται ο προσωπικός του δικηγόρος και ο έμπιστός του.

Προσπαθώντας να μην θέσει σε κίνδυνο τους δικούς του, ο Φρανκ συνεχίζει να κρατά τα προσχήματα και να παίζει το παιχνίδι.
Άραγε, θα τα καταφέρει; Όλο αυτό, θα αξίζει τον κόπο; Και τελικά, ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, στις 23:45

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 1ο. Ο πολλά υποσχόμενος δικηγόρος Φρανκ Νόρντλινγκ και η αδελφή του Σάρα προσπαθούν να διαχειριστούν το τραύμα των παιδικών τους χρόνων όταν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας των γονιών τους.
Η Σάρα που έχει, στο μεταξύ, γίνει αστυνομικός, ανακαλύπτει στοιχεία που συνδέουν εκείνη τη δολοφονία με μία από τις ηγετικές μορφές του υποκόσμου της Κοπεγχάγης και πείθει τον Φρανκ ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 6 Ιουνίου 2023, στις 23:45

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 2ο. Ο Φρανκ εργάζεται για το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Τόμας Βάλντμαν.
Ο Φρανκ έχει προθεσμία μίας εβδομάδας για να κερδίσει μια υπόθεση και για πρώτη φορά στη ζωή του αναγκάζεται να παίξει βρόμικα, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο των γονιών του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, στις 24:00

(Α΄ Κύκλος) – Eπεισόδιο 3ο. Για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βάλντμαν, ο Φρανκ αναλαμβάνει μια υπόθεση όπου πρέπει να υπερασπιστεί έναν από τους συνεργάτες του Βάλντμαν. Η υπόθεση περιπλέκεται περισσότερο όταν στην έδρα του εισαγγελέα ανεβαίνει η Πατρίσια Σταφ με την οποία ο Φρανκ είχε σχέση και για την οποία έχει ακόμα αισθήματα. Η Σάρα μιλά στον Φρανκ, προκειμένου να τον πείσει να υπερβεί άλλη μία κόκκινη γραμμή του προσωπικού του κώδικα ηθικής.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, στις 00:20

(Α΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 4ο. Ο Μπράιαν αποκαλύπτει στον Φρανκ ότι έχει στη διάθεσή του αποδεικτικά στοιχεία για διακίνηση ναρκωτικών που οδηγούν κατευθείαν στον Βάλντμαν.
Η Πατρίσια συμφωνεί να βοηθήσει τον Φρανκ και να βάλει τον Μπράιαν σε καθεστώς προστασίας.
Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Φρανκ, η Σάρα εκθέτει τον γιο της Λίαμ σε κίνδυνο.

(Α΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο. Η Πατρίσια τραυματίζεται σοβαρά από πυροβολισμό και ο Φρανκ θέλει να πάρει εκδίκηση. Αποφασίζει, παρά την αντίθετη γνώμη της αδελφής του, να βγάλει την ανταγωνίστρια και εχθρό του Βάλντμαν από τη φυλακή, προκειμένου να ξεκινήσει ένας πόλεμος συμμοριών. Τα δύο αδέλφια διαφωνούν πολύ έντονα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *