«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Ο Κανέλλος παθαίνει αμνησία από το… βαρύ χέρι της Αλίκης

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Tα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 4  έως και την Παρασκευή 8  Απριλίου 2022, στις 20:00.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 132o. O Κανέλλος ξέρει πια το μυστικό των Αργυρών, αλλά πριν προλάβει να το… χωρέσει ο νους του, βγαίνει knockout από το βαρύ χέρι της Αλίκης. Κι ενώ οι Ιταλοί μας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι, εκείνος συνέρχεται και δεν θυμάται ούτε ποιος είναι. Ο Παναγής πιέζει την Κατερίνα να τον κάνει… πατέρα, κι εκείνη αποφασίζει να του αποδείξει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος, υποβάλλοντάς τον σε ένα… κοινωνικό πείραμα.

Η Καλλιόπη πετάει ένα κειμήλιο του Χαραλάμπη στα σκουπίδια, αναγκάζοντας συγγενείς και φίλους να κάνουν έφοδο στη χωματερή μπας και το βρουν, την ώρα που ο Σίμος κάνει έφοδο στο σπίτι του Σάββα και δεν πιστεύει στα μάτια του… Την ίδια ώρα, ο Χάρης, είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον Κανέλλο, που δεν προλαβαίνει να συνέλθει από τα αδιάκοπα χτυπήματα της μοίρας!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Απριλίου 2022, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 133ο. Ο Κανέλλος φέρεται πιο περίεργα από ποτέ και ο Σίμος δεν μπορεί να καταλάβει τι του συμβαίνει. Η Βαλέρια πάλι, φαίνεται να έχει όλες τις απαντήσεις και εξηγεί στην αστυνομική αρχή του τόπου πως έχει απλώς μια διάσειση και πρέπει να μείνει κοντά στην «πολυαγαπημένη» του γυναίκα και να αποφύγει… πάσης φύσεως κοινωνικές επαφές, μέχρι να νιώσει καλύτερα.

Κι ενώ ο Κανέλλος έχει χάσει τον εαυτό του, ο Τζώρτζης αναλαμβάνει να βρει τον… χειρότερό του εαυτό, με εντολή Κατερίνας. Η Τούλα με τον παπά υποδύονται το «ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής», για να φουντώσουν τον Σίμο και να τον βάλουν στον… ίσιο δρόμο, ενώ ο Ηλίας παθαίνει ταράχουλο, όταν βλέπει κατά λάθος τη Φιλιώ, όπως τη γέννησε η μαμά της. Άραγε, αυτή τη φορά θα καταφέρουν οι Πλατανιώτες να πιάσουν στα πράσα τον Τζίμη;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 134ο. Την ώρα που η αστυνομική αρχή του τόπου προσπαθεί να κρύψει από όλους πως έχει πάθει αμνησία, ο Τζίμης καταφέρνει να γλιτώσει τη σύλληψη, για ακόμα μια φορά, χάρη στην Αλίκη.

Ο παπάς μας βασανίζεται μετά το λάθος που έκανε, να πει στον Σίμο ότι τα έχει με την Τούλα, ενώ η Κική γίνεται έξαλλη, όταν μαθαίνει πως ο Τζίμης της είπε ψέματα πως θα κόψει τις βρομοδουλειές. Ο Σάββας θέλει να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του, και καθώς η Αγγέλα και ο Τζώρτζης διαφωνούν για το… ποιόν του Βαγγέλα, ο Τζώρτζης ξεφουρνίζει την αλήθεια για την παγίδα που έστησε η Αγγέλα στη Σύλβια.

Ο Σάββας, πάλι, μαθαίνει για την παγίδα με τα τοξικά που έχει στήσει η Καρμέλα στους Πλατανιώτες και γίνεται έξαλλος, το ίδιο και η Μάρμω, που είναι αποφασισμένη να λάβει τα μέτρα της. Τα μέτρα της θα λάβει και η Βαλέρια, όμως, που είναι έτοιμη να στείλει τον Κανέλλο προς Ιταλία μεριά, για να μη μάθει κανείς όσα ξέρει, αλλά δεν θυμάται… ακόμα τουλάχιστον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 135ο. Ο Κανέλλος προσπαθεί να κρύψει από όλους την αμνησία του, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του ανησυχεί και κινητοποιεί την οικογένεια και τους φίλους του. Η «στρατηγός» Καλλιόπη πιστεύει πως οι Αργυροί του έχουν κάνει μάγια και καταστρώνει σχέδιο, για να τον γλιτώσει από τα νύχια τους.

Η Φιλιώ αναλαμβάνει να απασχολήσει τον Σάββα, ο παπάς τη Βαλέρια και ο Σίμος με τον Παναγή να απαγάγουν τον Κανέλλο και να τον οδηγήσουν με ασφάλεια στην Κατερίνα, για να τον εξετάσει. Μόνο που τελικά απαγάγουν… το λάθος άτομο, και ο Χάρης, που έχει κλέψει τη στολή του Κανέλλου, βρίσκεται προς μεγάλη του έκπληξη στην αυλή του Βαγγέλα. Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, που γλίτωσε την απαγωγή, έχει φάει μια μπουνιά στο δόξα πατρί, και θέλει να δει γιατρό, φέρνοντας τη Βαλέρια σε πολύ δύσκολη θέση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, ώρα 20:00

Επεισόδιο 136ο. Η νεολαία του χωριού, αφού δεν τα έβγαλε πέρα με την απαγωγή του Κανέλλου, αποφασίζει να κάνει τον Τζώρτζη… δούρειο ίππο και να τον στείλει στο σπίτι των Αργυρών, για να μάθει τι συμβαίνει. Η Βαλέρια, όμως, έχει προλάβει να δασκαλέψει την αστυνομική αρχή του τόπου και το σχέδιο των Πλατανιωτών πάει για ακόμη μια φορά… περίπατο.

Την ίδια ώρα ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ και να τους αναγκάσει να λύσουν τις διαφορές τους… με το ζόρι! Η Βαλέρια, που βλέπει τα σκούρα, αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία, ενώ η Κική αποφασίζει να μάθει από τον Τζίμη… αλήθειες.

Η Κατερίνα, πάλι, αποφασίζει να μάθει τι σημαίνουν οι αριθμοί που ανακαλύπτουν τα τρία ξαδέρφια στα γράμματα του παππού τους και μια νέα περιπέτεια αρχίζει!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *