Η σειρά δράσης «FBI: Most Wanted» έρχεται στο Σκάι

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η συναρπαστική σειρά δράσης «FBI: Most Wanted» έρχεται σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση από το Σάββατο 9 Απριλίου στις 00.45, στον ΣΚΑΪ. Διαβόητοι εγκληματίες, ανελέητες καταδιώξεις, αμέτρητοι κίνδυνοι και δράση δίχως όρια είναι τα συστατικά της νέας σειράς που επικεντρώνεται στις προσπάθειες μίας επίλεκτης ομάδας του FBI για να εντοπίσει τους πιο επικίνδυνους καταζητούμενους και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ο ειδικός πράκτορας Τζες ΛαΚρουά είναι επικεφαλής της ομάδας, που σκιαγραφεί ψυχολογικά προφίλ για να κυνηγήσει εγκληματίες. Εκτός από τον ΛαΚρουά, την ομάδα συμπληρώνουν η Σέριλ Μπαρνς, μια πρώην ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης με πτυχίο στη συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, ο Κεν Κρόσμπι, ένας βετεράνος του στρατού, η Χάνα Γκίμπσον, αναλύτρια πληροφοριών και ειδική στην εξόρυξη δεδομένων και ο Κλίντον Σκάι, ένας άρτια εκπαιδευμένος ελεύθερος σκοπευτής με πτυχίο νομικής, που εκτός από συνεργάτης είναι και κουνιάδος του Τζες. Ο Κλίντον, η κόρη του Τζες, Τάλι, και τα πεθερικά του, Νέλσον και Μαριλού, αποτελούν την οικογένειά του, μετά τον θάνατο της γυναίκας του.

Το «FBI: Most Wanted» είναι δημιούργημα της ομάδας που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες, όπως οι σειρές «Νόμος και Τάξη» και «F.B.I».

Πρωταγωνιστούν: Julian McMahon (Τζες ΛαΚρουά), Roxy Sternberg (Σέριλ Μπαρνς), Kellan Lutz (Κεν Κρόσμπι), Keisha Castle Hughes (Χάνα Γκίμπσον), Nathaniel Arcand (Κλίντον Σκάι), Yaya Gosselin (Τάλι), Lorne Cardinal (Νέλσον) και Irene Bedard (Μαριλού)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *