«Τα καλύτερά μας χρόνια»: Ένα σχολικό λεύκωμα φέρνει νέες ταραχές

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένα σχολικό κοριτσίστικο λεύκωμα που καλεί τα αγόρια να συμμετάσχουν, φέρνει νέες ταραχές στη μικρή γειτονιά

. Τα αγόρια δηλώνουν ανακρίβειες και ψέματα για να εντυπωσιάσουν. Η Μαίρη, έκπληκτη, βλέπει τον γκρινιάρη Στέλιο να γίνεται πρώτης τάξεως διαχειριστής της μπουτίκ. Ο Άγγελος προβληματίζεται για το μέλλον του και αποφασίζει πως θα γίνει παπάς. Η Μαίρη δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το θέμα της Νανάς και του Αποστόλη και η Ερμιόνη αποφασίζει να διεκδικήσει το μέλλον της με τον κυρ Νίκο. Ο Αντώνης ψάχνει για δουλειά, ενώ μια επίσκεψη συνταράσσει όλη την οικογένεια.

Πολλά τα μυστικά και τα ψέματα που αποκαλύπτονται και μια επίσκεψη που συνταράσσει όλη την οικογένεια Αντωνοπούλου στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα παρακολουθήσετε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, στις 23:00.

Η σειρά μεταδίδεται κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 17:00.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, ώρα 23:00

Επεισόδιο 10ο: «Μυστικά και ψέματα»

Δημοτικές εκλογές, ελπίδα για πρόοδο αλλά και ανακήρυξη του ψευδοκράτους, η Μαίρη και η μπουτίκ στα πάνω της, η Ελπίδα απολαμβάνει την επιτυχία του φωτορομάντζου της, ενώ ένα σχολικό κοριτσίστικο λεύκωμα που καλεί τα αγόρια να συμμετάσχουν, φέρνει νέες ταραχές στη μικρή γειτονιά.

Τα αγόρια δηλώνουν ανακρίβειες και ψέματα για να εντυπωσιάσουν, αλλά έτσι αποκαλύπτεται το μυστικό του Άγγελου για τη μικρή Σουηδέζα των διακοπών. Ο Άγγελος αντιμετωπίζει τον θυμό της Άννας και μόνο μ’ ένα μικρό ψέμα θα της αλλάξει γνώμη.

Ο κυρ Νίκος, απ’ την άλλη, κάθε μέρα εκδηλώνει και περισσότερο το ενδιαφέρον του για την Ερμιόνη. Στο μεταξύ, η Μαίρη, έκπληκτη, βλέπει τον γκρινιάρη Στέλιο να γίνεται πρώτης τάξεως διαχειριστής της μπουτίκ. Όμως, τα μεγαλύτερα μυστικά και τα χειρότερα ψέματα είναι ακόμη μπροστά τους.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 23:00

Επεισόδιο 11ο: «Ή παπάς ή ζευγάς»

Ο Άγγελος προβληματίζεται για το μέλλον του. Αφού αποκλείσει πολλές δουλειές, αποφασίζει πως θα γίνει παπάς: ούτε πανεπιστήμια, ούτε κλάσματα, άνετα ρούχα κι όλη μέρα στην καφετέρια.

Η Μαίρη δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το θέμα της Νανάς και του Αποστόλη και η Ερμιόνη λέει στον κυρ Νίκο πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις κόρες της. Μια έξοδος, όμως, σε μια ταβέρνα την κάνει να αλλάξει άποψη και να διεκδικήσει το μέλλον της με τον κυρ Νίκο.

Ο Αντώνης ψάχνει για δουλειά, γιατί θέλει να φύγει από το σπίτι, η Ελπίδα δυσανασχετεί με έναν συνεργάτη της, ενώ μια επίσκεψη συνταράσσει όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης, Δώρα Μασκλαβάνου,  Κατερίνα Μπέη.

Παραγωγοί: Ναταλί Δούκα, Διονύσης Σαμιώτης

Παίζουν: Μελέτης Ηλίας (Στέλιος), Κατερίνα Παπουτσάκη (Μαίρη), Υβόννη Μαλτέζου (Ερμιόνη), Τζένη Θεωνά (Νανά), Εριφύλη Κιτζόγλου (Ελπίδα), Δημήτρης Καπουράνης (Αντώνης), Μανώλης Γκίνης (Άγγελος), Ερρίκος Λίτσης (Νίκος), Μιχάλης Οικονόμου (Δημήτρης), Γιάννης Δρακόπουλος (παπα-Θόδωρας), Νατάσα Ασίκη (Πελαγία), Λίλα Μπακλέση (Αγγελική) Ρένος Χαραλαμπίδης (Βαγγέλης Παπαδόπουλος), Γιολάντα Μπαλαούρα (Ρούλα), Τόνια Σωτηροπούλου (Αντιγόνη), Ρένα Κυπριώτη (Ναντίν Μαρκάτου), Αλέξανδρος Ζουριδάκης (κυρ Γιάννης), Έκτορας Φέρτης (Λούης), Αμέρικο Μέλης (Χάρης), Μάνια Γκουργιώτη (Άννα)

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *