«Μουσικό κουτί»: Πρεμιέρα με Πίτσα Παπαδοπούλου και String Demons

Μουσικές Εκπομπές ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Μουσικό κουτί», η μουσική εκπομπή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, που έχει κερδίσει το πιο δυνατό χειροκρότημα και την αγάπη των τηλεθεατών, συνεχίζει για τρίτη σεζόν το περιπετειώδες ταξίδι της και κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, με το ίδιο πάθος και την ίδια λαχτάρα, ενώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, όπου όλα χωράνε και όλα δένουν αρμονικά! Μαζί με την μπάντα του «Μουσικού κουτιού» δημιουργούν πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων κομματιών και «παντρεύουν» τα ρεμπέτικα με τα παραδοσιακά, τη Μαρία Φαραντούρη με τον Eric Burdon, τη reggae με το hip-hop και τον Στράτο Διονυσίου με τον George Michael.

Το «Μουσικό κουτί» υποδέχεται καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες και τιμά τους δημιουργούς που με τη μουσική και τον στίχο τους έδωσαν νέα πνοή στο ελληνικό τραγούδι. Παράλληλα, για πρώτη φορά φέτος, οι Φίλοι του Κουτιού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν από κοντά τα special επεισόδια της εκπομπής.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, στις 22:00, το «Μουσικό κουτί» μάς προσκαλεί να ζήσουμε μια ακόμη συναρπαστική μουσική περιπέτεια και ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη  Ρένα Μόρφη και συνταξιδιώτες την Πίτσα Παπαδοπούλου, τη μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού και τους String Demons, το εκρηκτικό «δίδυμο» των εγχόρδων, κάνουν τα «λαϊκά» κλασικά και τα κλασικά «λαϊκά»! Special guest της εκπομπής είναι ο ερμηνευτής, συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού Άγης Παπαπαναγιώτου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *