Τα τηλεοπτικά διαμάντια της COSMOTE TV

COSMOTE TV Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

O Μπιλ Πούλμαν καθηλώνει με τη σειρά The Sinner Ο Κόλιν Φάρελ επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες σε ένα εκρηκτικό ρόλο στο The North Water . Ο Στιβ Μακ Κουίν μετά από το “12χρόνια σκλάβος” προσφέρει μία ξεχωριστή ματιά στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 της μαύρης κοινότητας στη σειρα Small Axe Ο. H Αικατερινη η Β΄ ξεπροβάλει μέσα από μια σουρεαλιστική αφήγηση στο The Great. Η Σουζάνα Τζόουνς μπαίνει σε ένα πυρηνικό υποβρύχιο έχοντας στην επιφάνεια συνεργασία με την συνεργατίδα της ντετέκτιβ που υποδύεται η Ρόουζ Λέσλι. Ανάμεσα σε 120 σειρές στην τρέχουσα σεζόν ξεχωρίσαμε τα τηλεοπτικά της «διαμάντια» της COSMOTE TV που θα σας αφήσουν ξάγρυπνους.

Picture Shows: Henry Drax (COLIN FARRELL)

The North Water

Ο Κόλιν Φάρελ επιστρέφει τηλεοπτικά με το μυστηριώδες «The North Water», σε σκηνοθεσία Άντριου Χέι («Weekend» και «45 Χρόνια»). Βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Ιαν ΜακΓκουάιρ, το «The North Water» είναι ένα θρίλερ που εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του 1850 και ακολουθεί έναν πρώην στρατιωτικό χειρουργό (Tζακ Ο’ Κόνελ), ο οποίος αποφασίζει να συμμετάσχει ως γιατρός σε μια φαλαινοθηρική αποστολή στον αρκτικό κύκλο. Εκεί, θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ψυχοπαθή φαλαινοθήρα με δολοφονικές τάσεις.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=xnaE8G0NgkI

John Boyega as Leroy in Steve McQueen’s Red White and Blue

Small axe

Μετά το οσκαρικό «12 Χρόνια Σκλάβος» και άλλες επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές (Widows, Shame), ο Στιβ ΜακΚουίν συστήνεται και στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη δραματική σειρά ανθολογίας «Small Axe». Με φόντο τις πολύχρωμες δεκαετίες του ’70 και του ’80, τα 5 επεισόδια της σειράς απεικονίζουν αληθινές ιστορίες θάρρους, ελπίδας και επαναστατικότητας με πρωταγωνιστές πρόσωπα, τα οποία μέσα από περιστατικά βίας και ρατσισμού, συνέβαλαν στην προάσπιση του δικαιώματος στην ίση και δίκαιη μεταχείριση όλων των μειονοτήτων. Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκουμε τον Τζον Μπογιέγκα (Star Wars – The Rise of Skywalker), την Λετίσια Ράιτ (Black Panther, Avengers: Endgame) και τον Μελάκι Κίρμπυ (Roots). H σειρά έχει βραβευτεί με Χρυσή Σφαίρα.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ZxFKkcUsSvE

The Sinner

Συνεχίζοντας να αναρρώνει από τα ψυχικά τραύματα της τελευταίας του υπόθεσης, ο συνταξιούχος πλέον ντετέκτιβ Χάρι Αμπρόουζ (Μπιλ Πούλμαν), ταξιδεύει σε ένα ειδυλλιακό νησί με τη σύντροφό του. Ωστόσο, η φαινομενικά ήρεμη εξόρμηση δεν αργεί να μετατραπεί σε μια τραγωδία με εμπλεκόμενη την κόρη μιας εξέχουσας οικογένειας της περιοχής. Τότε, ο Αμπρόουζ στρατολογείται για να βοηθήσει στις έρευνες σε μια παρανοϊκή υπόθεση. Η 4η σεζόν της σειράς προβάλλεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV κάθε Πέμπτη στις 23:15 (COSMOTE SERIES HD). Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-fQud11wqyo

Vigil

Η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός σκωτσέζικου ψαροκάικου, καθώς και ο θάνατος ενός μέλος του πληρώματος ενός Trident πυρηνικού υποβρυχίου θα φέρουν την αστυνομία αντιμέτωπη με το Βρετανικό Ναυτικό και τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας. Το Vigil, ένα συναρπαστικό, κλειστοφοβικό θρίλερ, έχει για κεντρικούς χαρακτήρες δύο γυναίκες, τις πράκτορες Έιμι Σίλβα (Σουζάνα Τζόουνς) και Κίρστεν Λονγκρέις (Ρόουζ Λέσλι). Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να βρουν τους ενόχους μιας συνωμοσίας που εξαπλώνεται πολύ πέρα από τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας. H σειρά είναι διαθέσιμη στο COSMOTE TV PLUS.

The Great

Την ιστορία της αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Μεγάλης Αικατερίνης, μεταφέρει -με τον δικό του μοναδικό τρόπο- ο Τόνι ΜακΝαμάρα, υποψήφιος για OSCAR® σεναρίου για την «Ευνοούμενη». Στην πρώτη σεζόν, το «The Great» αφηγείται την πορεία της Μεγάλης Αικατερίνης (Ελ Φάνινγκ) έως την κατάκτηση του θρόνου και την πολυετή παραμονή της σε αυτόν, εστιάζοντας στα ερωτικά σκάνδαλα και τις δολοπλοκίες της αυτοκρατορικής αυλής – μέσα από την ειρωνική ματιά του Αυστραλού σεναριογράφου, που δίνει τη δική του εκδοχή για τη ζωή της μεγάλης επαναστάτριας. Στη 2η σεζόν, η Αικατερίνη κατακτά τελικά τον ρωσικό θρόνο μετά την επεισοδιακή ανατροπή του συζύγου της (Νίκολας Χουλτ), αλλά πριν προλάβει να καρπωθεί τα οφέλη του στέμματος, νέα εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους. Στην προσπάθειά της να φέρει τον Διαφωτισμό στη Ρωσία, θα έρθει αντιμέτωπη με δικαστήρια, αυλικούς, πολιτικούς αντιπάλους και την ίδια της την μητέρα (Γκίλιαν Άντερσον), ενώ παράλληλα θα ξαναδεί με συμπάθεια τον φυλακισμένο πλέον, σύζυγό της. H σειρά είχε 2 υποψηφιότητες για Emmy.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=nI0BxTgQl34

Μάθε εδώ  περισσότερα για τις σειρές της COSMOTE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *