To Vodafone TV γιορτάζει τα 50 χρόνια του ΗΒΟ με μια ειδική επετειακή κατηγορία

BLACK SCANNER Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

To Vodafone TV, το σπίτι του HBO στην Ελλάδα, γιορτάζει τα 50 χρόνια του μεγαλύτερου τηλεοπτικού παρόχου μυθοπλασίας που όρισε την παγκόσμια πορεία της τηλεοπτικής έμπνευσης. Σε ένα μοναδικό αφιέρωμα των σειρών του ΗΒΟ που ξεχώρισαν από τους “The Sopranos” μέχρι το “Game of Thrones” και από το “Six Feet Under μέχρι το “Euphoria”, το κοινό μπορεί να ξαναζήσει ή και να ανακαλύψει αγαπημένες τηλεοπτικές στιγμές αποκλειστικά στο Vodafone TV, με τους 50 πιο αντιπροσωπευτικούς τίτλους που άφησαν ιστορία στα τηλεοπτικά χρονικά.

Όντας το μοναδικό δίκτυο, που τολμηρά και αποδεδειγμένα έχει δημιουργήσει περιεχόμενο σε όλα τα είδη μυθοπλασίας, ακόμα και σε καιρούς που ήταν ταμπού μια πιο slang γλώσσα, η τηλεοπτική καινοτομία του ΗΒΟ αποτιμήθηκε από τις κριτικές, τα βραβεία και τη διάρκεια, επενδύοντας κάθε χρόνο στην ποιότητα των παραγωγών του.

Το ΗΒΟ είναι ο πιο δυνατός και δυναμικός original content πάροχος με τηλεοπτικές επιτυχίες που πρωταγωνιστούν ολόκληρη την χρονιά στις λίστες με τα καλύτερα, θέτοντας σαν στόχο και κριτήριοτην ανταγωνιστικότητα με τον πλέον ποιοτικό τρόπο, αναγνωρίζοντας με σεβασμό τις ανάγκες των τηλεθεατών.

Από τον Νοέμβριο του 1972 που ιδρύθηκε με σλόγκαν “This is HBO, the Home Box Office”, επένδυσε σε σημαντικά ονόματα δημιουργών, και έδωσε για πρώτη φορά τηλεοπτικό χώρο στο stand-up comedy. Σύστησε στο κοινό το “Sex and the City”, αλλά και το “The Wireπου καταπιάνεται με τις μάχες αστυνομίας και ναρκεμπόρων.

Βραβευμένοι δημιουργοί όπως η ο Martin Scorsese, η Ellen DeGeneres, ο Paul Newman, ο Aaron Sorkin, ο Todd Heynes, o Mike Nichols, ο Ryan Murphy, η Reese Witherspoon σκηνοθέτησαν περιεχόμενο για το ΗΒΟ, η Meryl Streep, ο Max Von Sydow, η Kate Winslet, η Frances McDormand, η Jessica Castain, o Colin Firth και ο Al Pacino είπαν το «ναι» στη μικρή οθόνη, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προγραμμάτων του, ενώ το δίκτυο ανέδειξε διάσημους πρωταγωνιστές όπως ο  James Gandolfini, η Sarah Jessica Parker, η Lena Duhnam και ο Adam Driver, η Zendaya και οKit Harrington στα πρώτα τους σημαντικά βήματα.

Ήταν ακόμη το πρώτο τηλεοπτικό δίκτυο που επένδυσε περισσότερα από 20 εκατομμύρια δολάρια για ένα επεισόδιο, το 2010 για την αντιπολεμική μίνι σειρά “The Pacific σε παραγωγή Steven Spielberg και Tom Hanks, ενώ πρόσφατα το ίδιο συνέβη με το “Game of Thrones”, αλλά και με τοHouse of the Dragon”, το οποίο καρπώθηκε και το ρεκόρ τηλεθέασης για το ΗΒΟ, αφού περισσότεροι από 20 εκατομμύρια χρήστες παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο.

Μέχρι σήμερα, κερδίζει συνεχόμενα βραβεία -εξάλλου είναι το μοναδικό δίκτυο με 720 βραβεία Emmy στην κατοχή του, ένας πραγματικά αριθμός ρεκόρ- και υψηλή τηλεθέαση με μερικές από τις καλύτερες σειρές εκεί έξω, ανάμεσά τους το True Blood που άνοιξε ξανά τον δρόμο για το είδος του τηλεοπτικού φανταστικού, το καθηλωτικό “Chernobyl, το εφηβικό “Girls και το “Big Little Liesμε ένα Hollywood cast να είναι, μεταξύ άλλων, μονάχα η αρχή για ακόμη πιο συναρπαστικό περιεχόμενο.

Με την αφορμή αυτή, το Vodafone TV, που συνδυάζει αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ στην Ελλάδα προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους, γιορτάζει αυτή την επέτειο με μια ειδική κατηγορία, που λανσάρεται τον Δεκέμβριο με τον τίτλο ΗΒΟ50. Εκεί, οι συνδρομητές μπορούν να βρουν τους 50 αντιπροσωπευτικούς τίτλους της ιστορίας του ΗΒΟ και να γνωρίσουν το πιο σημαντικό κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας, μέσα από κωμικές ιστορίες, στιβαρά δράματα, αφηγήσεις φαντασίας και καθηλωτικά ντοκιμαντέρ, γιατί το ΗΒΟ ήταν και παραμένει More Than TV”.

Αναλυτικά, η λίστα των 50 τίτλων του ΗΒΟ50, που θα βρει κανείς στο Vodafone TV είναι η εξής:

 1. Curb Your Enthusiasm
 2. Six Feet Under
 3. Rome
 4. The Sopranos
 5. Game of Thrones
 6. The Wire
 7. Sex & the City
 8. Big Love
 9. True Blood
 10. The Flight Attendant
 11. Entourage
 12. Veep
 13. Girls
 14. The Newsroom
 15. Band of Brothers
 16. The Leftovers
 17. Silicon Valley
 18. Succession
 19. Big Little Lies
 20. Westworld
 21. Chernobyl
 22. Euphoria
 23. Broadwalk Empire
 24. Looking
 25. Sharp Objects
 1. The White Lotus
 2. Barry
 3. Watchmen
 4. I May Destroy You
 5. House of the Dragon
 6. Mare of Easttown
 7. The Pacific
 8. Fahrenheit 451
 9. Lovecraft Country
 10. Scenes of a Marriage
 11. True Detective
 12. Vinyl
 13. Mildred Pierce
 14. Olive Kitteridge
 15. Angels in America
 16. Carnivale
 17. And Just Like That
 18. Gossip Girl
 19. The Staircase
 20. Allen vs. Farrow
 21. How to John Wilson
 22. Hung
 23.  Grey Gardens
 24.  The Normal Heart
 25. Behind the Candelabra

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Vodafone TV:  Vodafone TV | Vodafone.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *