Απόψε ο τελικός για το “Top Chef”

Reality Games Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέρασαν μια σειρά από δύσκολες δοκιμασίες, έφτασε όμως η στιγμή για την πιο κρίσιμη! Αυτή που θα αναδείξει τον Έλληνα TOP CHEF, ανάμεσα σε 15 έμπειρους και ταλαντούχους επαγγελματίες σεφ, που διεκδίκησαν τον πολυπόθητο τίτλο αλλά και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η Αγάπη, η Ειρήνη, ο Λευτέρης, η Μαρίνα και ο Στάθης βρίσκονται μια ανάσα από την ανάδειξη του Έλληνα Top Chef. Για να φτάσουν όμως στη νίκη και το «χρυσό» έπαθλο, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να καταφέρουν να επιβιώσουν από έναν μαγειρικό… μαραθώνιο. Ξεπερνώντας εμπόδια και αντιπάλους, μόνο ένας στο τέλος της βραδιάς, θα είναι ο νικητής.

Η πρώτη δοκιμασία που περιμένει τους πέντε σεφ έχει κύριο συστατικό ένα πολύ ιδιαίτερο κρέας. Θα καταφέρουν οι σεφ θα ανταπεξέλθουν στη μαγειρική δοκιμασία με τον μαύρο χοίρο; Ποιοι είναι οι 3 που θα πείσουν τους κριτές ότι αξίζουν να προχωρήσουν στον ημιτελικό και για ποιους δύο, το όνειρο θα τελειώσει εδώ;

Οι τρεις που θα προκριθούν στον ημιτελικό έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση. Καλούνται να χρησιμοποιήσουν στα πιάτα τους δύο εκλεκτά προϊόντα της ελληνικής γης, το πορτοκάλι και το ελαιόλαδο.

Οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν τις μαγειρικές τους προσπάθειες ενώπιον των κριτών. Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης και ο Αστέριος Κουστούδης πρέπει να αποφασίσουν. Ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού που θα μονομαχήσουν για την κορυφή;

Η μεγάλη στιγμή του τελικού έφτασε και οι δύο υποψήφιοι Top Chef έχουν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα! Ένα μενού, το μενού της ζωής τους, τους χωρίζει από την πρώτη θέση. Στο τέλος της βραδιάς, ένας θα αναδειχθεί ο «χρυσός» νικητής του τίτλου του Top Chef και θα κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μαγειρικός μαραθώνιος και ο μεγάλος νικητής του Top Chef, απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

#TopChefGR

https://www.instagram.com/topchefgreece/
https://www.facebook.com/TopChefGreece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *