Super Influencer: Το 2ο επεισόδιο της σειράς έρχεται με πρωταγωνιστή τον Άγγελο Κατσιλιανό

Lifestyle Streaming ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το 2ο επεισόδιο του premium ντοκιμαντέρ reality, SUPER INFLUENCER, έρχεται στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις 12 Αυγούστου και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του δημοφιλή prankster και influencer, Άγγελου Κατσιλιανού.

Μιλάει στην κάμερα για την πορεία του, παρουσιάζοντας διάφορες πλευρές της ζωής και του χαρακτήρα του. Μοιράζεται προσωπικές στιγμές από τη δύσκολη παιδική του ηλικία και τα εμπόδια που συνάντησε για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα, κάνοντας τα όνειρά του πραγματικότητα. Σύντομα, κατάλαβε ότι το μόνο που του δίνει χαρά είναι η επικοινωνία με τον κόσμο, για αυτό και αφοσιώθηκε εκεί. Εμπνευσμένος από Τik Τokers του εξωτερικού, δημιούργησε το δικό του account σε Instagram καιTik Tok, αναρτώντας χιουμοριστικά βιντεάκια, τα οποία σημειώνουν εξαιρετική επιτυχία. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς περιεχομένου, με πάνω από 420 χιλιάδες followers σε Ιnstagram και Tik Tok και καθημερινά χιλιάδες views σε ό,τι ανεβάζει.

Στο επεισόδιο, η κάμερα τον ακολουθεί με τον φίλο και συνεργάτη του, Χάρη, στη Μύκονο, όπου πηγαίνουν για να διαφημίσουν μια πολυτελή βίλα που έχει φιλοξενήσει πολλούς international celebrities. Εκεί, αποκαλύπτει τα μυστικά ενός επιτυχημένου InstagramStory, το οποίο προέρχεται από μια επικερδή συμφωνία που κατάφερε να εξασφαλίσει ο ίδιος. Παράλληλα, ο Άγγελος ταξιδεύει στην Κέρκυρα και συναντά τον αδερφό του, δείχνοντας τα μέρη που μεγάλωσε και έπειτα μας παρουσιάζει την οικογένειά του που ζει στην Αμερική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *