Ο «Τροχός της Τύχης» Χάρισε το 3ο αυτοκίνητο της σεζόν

Reality Games Reality Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τηλεπαιχνίδια

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, ξέρει καλά να κρατάει σε αγωνία τους παίκτες και τους τηλεθεατές μέχρι το τελευταίο λεπτό, 7 μέρες την εβδομάδα, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα!

Το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Την Τρίτη 14 Μαΐου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Κατερίνα,η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade eHybrid, από την εταιρία AVIS, το τρίτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Η Κατερίνα, που έχει ως χόμπι την ενόργανη και ακροβατική γυμναστική, έπαιξε για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού και έλυσε τον γρίφο, χωρίς να δώσει ευκαιρία στους συμπαίκτες της, Δημήτρη και Γιώτα, να παίξουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Στο τέλος του γύρου, ο τροχός έπεσε στη φέτα «x2», διπλασιάζοντας έτσι το ποσό της, γεγονός που τη φέρνει στην πρώτη θέση, όπου και παρέμεινε αμετακίνητη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παίζοντας σωστά και μεθοδικά στον τρίτο γύρο, η Κατερίνα πήρε το πρώτο της 500ευρω και ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 2.600€!

Στην τρίτη φάση του παιχνιδιού, όμως, οι συμπαίκτες της αρχίζουν να την ανταγωνίζονται. Παρά τον γρίφο που λύνει ο Δημήτρης, δεν καταφέρνει να φτάσει το

υψηλό ποσό της Κατερίνας. Στη συνέχεια, η Γιώτα προσπαθεί και αυτή να πάρει προβάδισμα, όμως, λόγω λανθασμένων χειρισμών, δεν καταφέρνει να λύσει τον γρίφο.

Ο Γύρος bonus είναι αυτός που καθορίζει τα πάντα και φέρνει την Κατερίνα στον τελικό με το πόσο των 3.040€!

Η κατηγορία του τελικού γρίφου είναι «στην πολιτική», με την Κατερίνα να λύνει τον γρίφο, κυριολεκτικά, στο τελευταίο δευτερόλεπτο! Ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισε μαζί με τη Νατάσα Κουβελά τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας, η οποία έφυγε από τον «Τροχό της Τύχης» με ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο ! 

Καλοτάξιδο Κατερίνα!

Ο «Τροχός της Τύχης» «ζαλίζει» με τα κέρδη, τα δώρα, το κέφι, τις εκπλήξεις! Μας έχει γίνει πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη!

Και μην ξεχνάτε: στον «Τροχό της Τύχης» όποιος γυρίζει κερδίζει!

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής «Τροχός της Τύχης»:  https://youtu.be/wAi6VROVWd8

Εκτέλεση Παραγωγής: Green Pixel

Head Of Production: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Πέγκυ Χόλη

Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς

#TroxostisTyxis  #StarChannelTV 

Facebook: https://www.facebook.com/StarChannelGrTV/

Instagram: https://www.instagram.com/starchanneltv/

Twitter:https://twitter.com/StarChannelGr

YouTube: https://www.youtube.com/user/startvgr/

https://www.star.gr/tv/psychagogia/trohos-tis-tuhis/
https://www.star.gr/tv/press-room/

                                                                                                Ευχαριστούμε πολύ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *