Στην Cosmote TV ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για το UEFA Europa Conference League

BLACK COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το UEFA Europa Conference League επιστρέφει την Πέμπτη 11/4, με την COSMOTE TV, να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για την είσοδό τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Την ίδια μέρα τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν και όλα τα υπόλοιπα ματς από τη φάση των «8» σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League. Η δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις με απευθείας συνδέσεις από τους αγωνιστικούς χώρους και πλήρες ρεπορτάζ από κάθε ματς.

Οι «μάχες» του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Έπειτα από τις επικές προκρίσεις κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ντινάμο Ζέγκρεμπ αντίστοιχα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στους «8» του UEFA Europa Conference League. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φενέρμπαχτσε (19.45, COSMOTE SPORT 3HD), η οποία άφησε εκτός στο προηγούμενο γύρο την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με συνολικό σκορ 3-1. Λίγο αργότερα (22.00, COSMOTE SPORT 2HD), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ, που ξεπέρασε το εμπόδιο της Μόλντε με συνολικό σκορ 4-2.

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τους αγώνες των ζευγαριών Βικτόρια Πλζεν-Φιορεντίνα (19.45, COSMOTE SPORT 9HD) και Άστον Βίλα-Λιλ (22.00, COSMOTE SPORT 6HD), από τα οποία θα προκύψουν και οι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ελληνικών ομάδων σε περίπτωση πρόκρισής τους στα ημιτελικά.

Η αγωνιστική δράση στο UEFA Europa League

Οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν και τους 4 αγώνες της προημιτελικής φάσης του UEFA Europa League, στην οποία ξεχωρίζει ο ιταλικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Μίλαν και Ρόμα (22.00, COSMOTE SPORT 4HD). Την ίδια μέρα (Πέμπτη 11/4), για το εισιτήριό τους στους «4», θα μονομαχήσουν, επίσης, τα ζευγάρια  Λίβερπουλ-Αταλάντα (22.00, COSMOTE SPORT 5HD & COSMOTE SPORT 4K), Λεβερκούζεν-Γουέστ Χαμ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD) και Μπενφίκα-Μαρσέιγ (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) .

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *