Απόψε στο στούντιο του «EQ» του Action 24 έρχεται η Μαρσό

BLACK Lifestyle ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εκπομπή «EQ» με την Έλενα Παπαβασιλείου έρχεται και απόψε το βράδυ στις 21:00 με νέοεπεισόδιο αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.Η δημοσιογραφική εκπομπή του ACTION 24 φιλοξενεί κάθε εβδομάδα έναν καλεσμένο από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής, ο οποίος υποβάλλεται σε μια διαφορετική συνέντευξη. Απόψε στο στούντιο του «EQ» έρχεται η Μαρσό.

Η πετυχημένη pop τραγουδίστρια Μαρσό συζητά με την Έλενα Παπαβασιλείου πώς βιώνουν οι νέοι τη σημερινή Ελλάδα, ποια είναι τα όνειρα και οι ανησυχίες της αλλά και πώς η ίδια σχεδιάζει το μέλλον της. Η Μαρσό μιλά για την απώλεια της μητέρας της σε νεαρή ηλικία χρησιμοποιώντας το φαγητό ως συναισθηματική διέξοδο ενώ εξομολογείται πως η ψυχανάλυση τη βοήθησε να δει καλύτερα τον εαυτό της και τους γύρω της.

Μέσα από τον διάλογο, η εκπομπή «EQ» του ACTION 24 έρχεται απόψε το βράδυ όπως και κάθε Τετάρτη στις 21:00 με μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα. Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους.

Γιατί σε έναν κόσμο «AI» χρειάζεται και λίγο παραπάνω «EQ»

Παρακολουθήστε το τρέιλερ της νέας εκπομπής εδώ: https://youtu.be/DIyqsU2Wcqk

Αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *