Γεωργία – Ελλάδα στον Alpha, στις 19:00

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Νίκη και φύγαμε για Γερμανία!

Είκοσι χρόνια μετά το θρίαμβο του Euro του 2004, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται μια ανάσα πριν το Euro του 2024. Για να πάρει το χρυσό εισιτήριο, θα πρέπει να κερδίσει στην Τιφλίδα την Γεωργία. Ο τελικός θα διεξαχθεί, σήμερα στις 19:00. Οι Έλληνες διεθνείς συνέτριψαν με 5-0 το Καζακστάν στον ημιτελικό και η ψυχολογία της ομάδας βρίσκεται στα ύψη.

Ο Alpha θα καλύψει τον μεγάλο τελικό της Τιφλίδας με 4μελή αποστολή. Η εκπομπή πριν τον αγώνα με τον Γιαννίκο Δούσκα στο στούντιο του Alpha, θα ξεκινήσει στις 17:45, με ξεχωριστούς καλεσμένους. Σε συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας, θα προβληθεί πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στην περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο σχόλιο ο Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 Νίκος Νταμπίζας. Το κλίμα από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας θα μεταφέρει ο Σπύρος Νάσιος. Αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game με δηλώσεις των παικτών της Εθνικής ομάδας και ανάλυση του παιχνιδιού.

Η ποδοσφαιρική βραδιά θα ολοκληρωθεί με την σπουδαία αναμέτρηση Ισπανία – Βραζιλία στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (σέντρα στις 22:30) σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη. Μια πρόβα τζενεράλε για τις δυο ομάδες ενόψει Euro και Copa America.

Βραδιά ποδοσφαίρου στον Alpha

26/3ΤρίτηPre Game17:45
26/3ΤρίτηΓεωργία – Ελλάδα19:00
26/3ΤρίτηPost Game21:00
26/3ΤρίτηΙσπανία – Βραζιλία22:30

Δείτε το trailerhttps://youtu.be/4Mz7pu9JjpI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *