“Super Makeover” : Εντυπωσιακές αλλαγές για μητέρα και κόρη

Lifestyle Reality Games ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο Super Makeover της Δευτέρας, η Χριστίνα πήρε την πρωτοβουλία να δηλώσει συμμετοχή και για εκείνη και για τη μητέρα της, Μαρία. Ήθελε να την ενθαρρύνει, να αλλάξουν εμφάνιση και να ζήσουν μαζί αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η Χριστίνα λατρεύει τους πειραματισμούς όπως και την πορτοκαλί απόχρωση στα μαλλιά της. Αν και την ενδιαφέρει περισσότερο η μεταμόρφωση της μαμάς, θέλει και η ίδια να ανακαλύψει το στιλ που την εκφράζει. Η αλλαγή ήταν εντυπωσιακή και δικαίωσε την απόφασή της να αφεθεί στα χέρια των experts.

Η Μαρία διαθέτει μοντέρνο στιλ και ιδιαίτερα καλλιτεχνική φύση καθώς ασχολείται με τις χειροτεχνίες. Παρόλα αυτά, κατά καιρούς εκφράζει ανασφάλειες για την εικόνα της. Στο Super Makeover, εμπιστεύθηκε τους experts για να μάθει να «κρύβει» τα σημάδια του χρόνου και να ανεβάσει την ψυχολογία της. Η νέα της εμφάνιση την ενθουσίασε, καθώς θυμίζει κάτι από… Μόνικα Μπελούτσι.

Η νέα ανανεωμένη εικόνα, μαμάς και κόρης, αποτέλεσε πηγή αισιοδοξίας και πλέον είναι έτοιμες να υιοθετήσουν ένα πιο κομψό και chic look.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Super Makeover με τη Δούκισσα Νομικού

Καθημερινά στις 17.00, στον ΣΚΑΪ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *