Λάμψη Hollywood με τις «Ιστορίες Γυναικών» στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε!

BLACK Nova Ταινίες
ARCHIVES – ROBERT DE NIRO ET JODIE FOSTER PRESENTENT “TAXI DRIVER” AU FESTIVAL DE CANNES EN 1976

Με λάμψη και Χολιγουντιανό στυλ η αγαπημένη ζώνη «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε, θα καθηλώσει τους συνδρομητές της Nova και τον Φεβρουάριο.  Κοντά σας κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Φεβρουάριος περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ «Nicole Kidman: Eyes Wide Open» (6/2), «Catherine Deneuve» (13/2), «Julie Andrews Forever» (20/2), «Jodie Foster, Hollywood Under the Skin» (27/2).

Η βραβευμένη με Oscaer, Nicole Kidman εξελίχθηκε σε σύμβολο της ποπ κουλτούρας αλλά και πολύπλευρη δραματική ηθοποιό. Το ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6/2 (22:00, παραγωγής 2023, διάρκεια 53’) εξετάζει την καριέρα της και τη σχέση ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Την Τρίτη 13/2 (22:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την πορεία της Catherine Deneuve, μούσας της Nouvelle Vagueκαι μιας από τις σπουδαιότερες Ευρωπαίες ηθοποιούς. Στο ντοκιμαντέρ (παραγωγής 2023, διάρκεια 52’), ξεδιπλώνεται η μεγάλη της πορεία, μέσα από συνεντεύξεις με διάσημους καλλιτέχνες και η πορεία της από το στάτους της «ψυχρής ξανθιάς ηθοποιού» σε μια πολύπλευρη και επιδραστική σταρ.

Το ντοκιμαντέρ «Julie Andrews Forever» (πρεμιέρα την Τρίτη 20/2, 22:00, παραγωγής 2020, διάρκεια 52’) παρακολουθεί την εντυπωσιακή πορεία της βραβευμένης με Oscar, Julie Andrews και εισχωρεί πίσω από την μαγευτική εικόνα της, αποκαλύπτοντας μια πολυεπίπεδη καριέρα με πολλή δόξα αλλά και δύσκολες στιγμές.

Η τελευταία Τρίτη του Φεβρουαρίου (27/2, 22:00, παραγωγής 2021, διάρκεια 54’) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Jodie Foster, Hollywood Under the Skin». Από τα πρώτα της βήματα μέχρι την σκηνοθετική της καθιέρωσή το ταξίδι της Jodie Foster στη βιομηχανία του θεάματος υπήρξε ένας άτυπος φεμινιστικός αγώνας μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που τους ταιριάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *