H σειρά «Cristóbal Balenciaga» στο Disney+

BLACK Disney+ Σειρές

Η νέα, πρωτότυπη σειρά, «Cristóbal Balenciaga», είναι τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή και την κληρονομιά του Ισπανού σχεδιαστή, Cristóbal Balenciaga, ενός από τους πιο εμβληματικούς σχεδιαστές μόδας όλων των εποχών. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Στη σειρά «Cristóbal Balenciaga», πρωταγωνιστεί ο Alberto San Juan, ο οποίος υποδύεται τον Cristóbal Balenciaga, έναν αινιγματικό και εξαιρετικά ταλαντούχο άνθρωπο, που αψήφησε τις κοινωνικές συμβάσεις της εποχής και έφερε επανάσταση στον κόσμο της μόδας. Ο σχεδιαστής Cristóbal Balenciaga, έχοντας αφήσει πίσω του μια επιτυχημένη καριέρα στα ατελιέ του στη Μαδρίτη και το Σαν Σεμπαστιάν, όπου έχει ντύσει την ισπανική ελίτ και αριστοκρατία, κάνει το ντεμπούτο του σαν σχεδιαστής στο Παρίσι το 1937 και παρουσιάζει την πρώτη του συλλογή υψηλής ραπτικής. Ωστόσο, τα σχέδια που ήταν τάση στην Ισπανία, δεν έχουν την αποδοχή της σοφιστικέ αυτοκρατορίας της μόδας όπου η Chanel, ο Dior και ο Givenchy έχουν καθοριστικό ρόλο. Οδηγημένος από το πάθος του, ο Cristóbal Balenciaga θα καθορίσει το στιλ του και θα γίνει τελικά ο πιο επιτυχημένος σχεδιαστής όλων των εποχών. Η σειρά δημιουργήθηκε από τη Lourdes Iglesias και τους βραβευμένους Goya, Aitor Arregi, Jon Garaño και Jose Mari Goenaga.

Το Disney+ διαθέτει περιεχόμενο για όλους, προσθέτοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες blockbuster, αποκλειστικό πρωτότυπο περιεχόμενο, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Το Disney+ προσφέρει έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο περιεχομένου που καλύπτει τα πάντα, από ντοκιμαντέρ μέχρι βραβευμένες ταινίες και σειρές και από κωμωδίες μέχρι κλασικά κινούμενα σχέδια. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν τα πάντα, από την πρωτότυπη σειρά «Raffa», που ακολουθεί τη ζωή της Ραφαέλα Καρά, τη βραβευμένη σειρά παραγωγής FX, «The Bear», μέχρι το επικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας των 20th Century Studios, «Ο Δημιουργός» και τη σειρά «Only Murders in the Building».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *