Νικητής και σε αυτό το «αιώνιο» ντέρμπι θα βγει ο bwinΣΠΟΡ FM

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Η 3η αγωνιστική των play off της Super League θα κάνει την Κυριακή μας άκρως ποδοσφαιρική, με τη μάχη ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να κορυφώνει τα ενδιαφέρον!

Στις 15:00 την Κυριακή το κιτρινόμαυρο ντέρμπι μας καλωσορίζει στη δράση. Ο φορμαρισμένος Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» την ΑΕΚ των πολλών προβλημάτων. Στις 17:15 ο Αστέρας παίζει στην Τρίπολη κόντρα στον ΠΑΟΚ μια από τις τελευταίες τους «ζαριές» για έξοδο στην Ευρώπη.

Όλα τα φώτα όμως θα στραφούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:30. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προσφέρουν ένα ακόμα «classico» που εκτός από το γόητρο, που πάντα έχει τη σημασία του σε αυτήν την αναμέτρηση, υπάρχουν και σημαντικοί στόχοι. Οι «πράσινοι» διεκδικούν ευρωπαϊκό «εισιτήριο», ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εξασφαλίσουν όσο νωρίτερα τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας, γεμίζει με όλα τα ρεπορτάζ, τα σχόλια και τις αναλύσεις μέχρι τα μεσάνυχτα, όπου η κυριακάτικη… έκδοση του «Afteradio» ανοίγει τις τηλεφωνικές γραμμές.

Και το Σάββατο όμως, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play out μας κρατάει στους 94,6 καθώς και οι τρεις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό,  αγωνίζονται εκτός έδρας.

Ο πρωτοπόρος Βόλος φιλοξενεί στις 15:00 τον Παναιτωλικό που «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ στις 17:15 ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον ΟΦΗ που πήρε βαθιά ανάσα μετά τη νίκη του την προηγούμενη αγωνιστική.  Έναν ακόμα «τελικό» δίνει η ΑΕΛ στις 19:30, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα το απόγευμα στις 19:30 στους Ζωσιμάδες με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία.

Ζήσε το μεγάλο ντέρμπι και όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *