Για τη Χρυσοστόμη καταρρέουν τα πάντα, η Μάρμω και ο Κίτσος «πριονίζουν» άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των “Πανθέων”

BLACK Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δείτε το trailer:

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Επεισόδιο 12 – Τρίτη 3 Οκτωβρίου

Δείτε το trailer:

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) ανακοινώνει στην οικογένεια πως σκοπεύει να ανοίξει ξανά τα μεταλλεία, η Λιάνα (Ι. Καραμήτρου) με τον Θωμά (Γ. Κατσιμίχας) περνάνε λίγο χρόνο μόνοι τους προκαλώντας στον Θωμά αμηχανία, ενώ ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) βλέπει τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του. Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) ψάχνει εναγωνίως να τον βρει, μήπως και η αστυνομία σταματήσει να την παρακολουθεί επιτέλους.

Εντωμεταξύ, η Χρυσοστόμη (Κ. Δανδουλάκη) προσπαθεί ακόμα να καταλάβει γιατί ο Ισίδωρος συμπεριφέρεται τόσο παράξενα τελευταία, ενώ η Μιρέλλα (Ε. Τοπαλίδου) έχει απλώσει τα δίχτυα της για τα καλά και είναι όλο εκπλήξεις. Ο Φάνης (Θ. Κουρλαμπάς) υποψιάζεται πως τα λεφτά του Στάθη (Σ. Σταμούλης) προήλθαν από τον εκβιασμό του Βαλλίδη (Ι. Φιλλίπογλου), ενώ παράλληλα η Βέτα (Χ. Αλεξανιάν) αρχίζει να έχει βάσιμες υποψίες πως ο Φάνης την απατά. Κι όλα αυτά, ενώ ο Κίτσος (Μ. Σαράντης) με τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) έρχονται ολοένα και πιο κοντά, πριονίζοντας άθελά τους τα θεμέλια της οικογένειας των Πανθέων.

instagram.com/pantheoi.official/

facebook.com/pantheoi.official/

#Pantheoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *