“Ευτυχισμένοι ταξιδιώτες” στην Ηλεία ….αυτό το Σάββατο στον ΣΚΑΪ

Lifestyle

Το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 17.40, το Happy Traveller ταξιδεύει στην Πελοπόννησο και ο Ευτύχης με την Ηλέκτρα επισκέπτονται τον νομό Ηλείας.

Στο πρώτο μέρος του ταξιδιού, απολαμβάνουν τη λιμνοθάλασσα Κοτύχι, ένα μέρος μοναδικής ομορφιάς. Κάνουν μία μικρή στάση στο φράγμα του Πηνειού και επισκέπτονται το χωριό Λάμπεια, στο οποίο καταφεύγουν όλοι όσοι θέλουν λίγη δροσιά παραπάνω το καλοκαίρι. Ένα από τα κορυφαία μέρη που βλέπουν είναι το Δάσος Φολόη, ενώ πηγαίνουν επίσης στο Κάστρο Χλεμούτσι, τα Λουτρά Κυλλήνης και φτάνουν μέχρι την παραλία των Λουτρών.

Συνεχίζουν το ταξίδι τους, με στάση στην Αμαλιάδα, περπάτημα στην ξακουστή και τροπική Κουρούτα και βόλτα στη Γαστούνη, κωμόπολη της δυτικής Ηλείας. Η μέρα κλείνει με ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα που μπορείς να δεις σε ελληνικό έδαφος. Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στον νομό Ηλείας κλείνει με πέρασμα από τη Ζαχάρω και επίσκεψη στη Λίμνη Καϊάφας με το πανέμορφο φυσικό τοπίο και τα ιστορικά λουτρά.

Το οδοιπορικό συνεχίζεται και το επόμενο Σάββατο με επισκέψεις σε Πύργο, Αρχαία Ολυμπία, Καταρράκτες Νέδας και Ανδρίτσαινα.

HAPPY TRAVELLER στην Ηλεία, Μέρος Α’

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ

Happy Traveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *