«Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» στον ΣΚΑΪ

Uncategorized

Ένα μεγάλο μαγειρικό πάρτι ξεκινά την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ. Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ για καθημερινές, μαγειρικές αναμετρήσεις, γεμάτες νοστιμιά και γέλιο.

Υλικά:

  • Τα πιο αστεία, αυθόρμητα και ανατρεπτικά ζευγάρια. Μια μητέρα με το παιδί της, δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, σύζυγοι, ξαδέλφια, γείτονες, κάθε ευφάνταστος συνδυασμός ζευγαριού μπορεί να βρεθεί στην κουζίνα του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου».
  • Ο Μάρκος Σεφερλής, στο ρόλο του οικοδεσπότη! Με «εργαλεία» το χιούμορ και τις αξεπέραστες ατάκες του, βοηθά στις προετοιμασίες των συνταγών, δίνει συμβουλές και καθοδηγεί τα ζευγάρια.
  • Ο Έκτορας Μποτρίνι, που επιστρέφει, στο ρόλο του κριτή! Ο καταξιωμένος chef δοκιμάζει και αποφασίζει ποιο είναι το καλύτερο πιάτο και συνεπώς, ποια ομάδα συνεχίζει να παίζει!

Εκτέλεση:

Σε κάθε επεισόδιο συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων. Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας.

Σερβίρισμα:

1.000 ευρώ κάθε μέρα περιμένουν το νικητήριο ζευγάρι, που έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει και την επόμενη μέρα, έχοντας για αντίπαλο ένα νέο ζευγάρι.

Δυο – δυο στην κουζίνα και η μάχη της κουτάλας ξεκινά!

«Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ»

Ή μήπως όχι;

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει!

Δείτε το trailer:

Δηλώστε συμμετοχή:

#MyMomCooksBetterGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *