COSMOTE TV: Ο Κώστας Παπανικολάου στο τελευταίο «PICK ΄N ROLL» της σεζόν

ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ενημερωτικές Εκπομπές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

  • Αποκλειστική συνέντευξη του πρώην σταρ του NBA, Γιοακίμ Νοά

Το «PICK ΄N ROLL» ρίχνει αυλαία την Τρίτη 20/6 στην COSMOTE TV (20.30, COSMOTE SPORT 4HD), φιλοξενώντας στο στούντιο τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Κώστα Παπανικολάου. Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο φιναλίστ της Euroleague και πρωταθλητής Ελλάδος, μιλά για όλα όσα βίωσε φέτος με τους «ερυθρόλευκους» και κάνει τον απολογισμό μίας συναρπαστικής χρονιάς. 

Επίσης, ο πρώην σέντερ των Σικάγο Μπουλς και Νιού Γιόρκ Νικς, Γιοακίμ Νοά, παραχωρεί αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της COSMOTE TV και τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο.

Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον τελικό του Jr. NBA που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ενδιαφέρουσες εικόνες από το Salt Lake City των ΗΠΑ. Εκεί βρέθηκαν οι Ρήγας Δάρδαλης και Βασίλης Σκουντής, οι οποίοι επισκέφτηκαν τα γραφεία της εφημερίδας «City Weekly», που εκδίδεται από την οικογένεια Σάλτα, οικογένεια Ελλήνων ομογενών. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του «PICK ΄N ROLL», οι φίλοι του μπάσκετ θα παραμείνουν στην COSMOTE TV, για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό της ACB Liga Endesa ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *