Το Deutsche Tourenwagen Masters αποκλειστικά στην COSMOTE TV για τα επόμενα 2 χρόνια

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, εξασφάλισε για τα επόμενα δύο χρόνια η COSMOTE TV. Το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο (27/05 & 28/05) στις 14.30, με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται επί γερμανικού εδάφους και να μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 5HD.

Το φετινό πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει 16 αγώνες σε 8 αγωνιστικά διήμερα, με το πρωτάθλημα να «φτάνει» στη γραμμή του τερματισμού τον ερχόμενο Οκτώβριο. Οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν όλους τους αγώνες αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Το DTM αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα και ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα αυτοκινήτου, με τη συμμετοχή κορυφαίων κατασκευαστών, όπως οι AUDI, BMW, Ferrari, Lamborghini, Mercedes και Porsche. Η νέα σεζόν υπόσχεται πλούσια δράση και ταχύτητα με κορυφαίους οδηγούς παγκόσμιας κλάσης, μεταξύ των οποίων και ο Sheldon van der Linde από τη Νότιο Αφρική, που κατάφερε να κατακτήσει τον περσινό τίτλο. Το DTM έρχεται να ενισχύσει το ήδη πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο 27.05.23

DTM Γερμανία, Όσερσλεμπεν, 1ος Αγώνας LIVE (14.30, COSMOTE SPORT 5HD)

Κυριακή 28.05.23

DTM Γερμανία, Όσερσλεμπεν, 2ος Αγώνας LIVE (14.30, COSMOTE SPORT 5HD)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *