«Αυτή η νύχτα μένει»: Η Μαρίνα επέστρεψε στο Αγρίνιο αποφασισμένη για όλα 

BLACK Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απόψε στις 22:40

Ο Διαγόρας εξαγριώνεται από τη διαφυγή της Φωφώς που φαίνεται πως έχει ενώσει πια όλα τα κομμάτια του παζλ και ξεχύνεται στον εντοπισμό της. Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα την αλήθεια για την κάθοδο του στην Αθήνα, αλλά και μπροστά στη Φωτεινή δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

Ο Ντανίλος έχει να αντιμετωπίσει τη Μαρίνα που είναι έτοιμη να προβεί στη νέα της απελπισμένη κίνηση ενώ ο Χρήστος για μια ακόμα φορά τρέχει να προλάβει το κακό πριν αυτό συμβεί. Η Μαρίνα αγγίζει με θάρρος το μυστικό του Αλέξανδρου την ίδια στιγμή που η Μυρτώ δείχνει να αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά το τι αληθινά της συμβαίνει.

Δείτε το trailer: https://youtu.be/whUrvV03PgU

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.  

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς καθώς και επιπλέον υλικό, στη διεύθυνση: https://www.alphatv.gr/show/auti-i-nuhta-menei/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *