Το “White House Plumbers” αποκλειστικά στο Vodafone TV

BLACK SCANNER Streaming Σειρές

Το Vodafone TV, το «Σπίτι του HBO στην Ελλάδα» προβάλλει αποκλειστικά την  πολυαναμενόμενη σατιρική σειρά του HBO “White House Plumbers”. Η σειρά αφηγείται την ιστορία των Χάντ και Λίντι οι οποίοι στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν την προεδρία του Νίξον, προκάλεσαν ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα στην αμερικανική ιστορία.

Tο σατιρικό δράμα ξεκινά το 1971 όταν ο Λευκός Οίκος αποφασίζει να προσλάβει τους Χόγουαρντ Χάντ και Γκόρντον Λίντι, πρώην πράκτορες της CIA και του FBI αντίστοιχα, για να τους εντάξει στην Μονάδα Ειδικών Ερευνών, ή όπως έγινε αργότερα γνωστή ως “Plumbers”. Το έργο των Υδραυλικών, σύμφωνα με τον Νίξον, ήταν κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια: επρόκειτο να ερευνήσουν τις διαρροές άκρως απόρρητων κυβερνητικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των εγγράφων του Πενταγώνου, στον Τύπο.

Το απίθανο δίδυμο προσγειώνεται στην Επιτροπή για την Επανεκλογή του Προέδρου, σχεδιάζοντας πολλές απίστευτες μυστικές ενέργειες – συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης στα γραφεία της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών στο συγκρότημα Watergate. Oι “White House Plumbers ρίχνουν φως στη λιγότερο γνωστή σειρά γεγονότων που οδήγησαν σε μια από τις πιο διάσημες συνωμοσίες στην προεδρική ιστορία και στο τέλος της κυβέρνησης Νίξον.

Σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Μάντελ, παραγωγού του “Veep”, και σε σενάριο των Alex Gregory και Peter Huyck, με πρωταγωνιστές τους Τζάστιν Θερού ως Γκόρντον Λίντι, τον Γούντι Χάρελσον ως Χόγουαρντ Χαντ και τις Λένα Χίντι και Τζούντι Γκριρ ως τις συζύγους τους, το “White House Plumbers” προσεγγίζει την πραγματική ιστορία των σαμποτέρ με καυστικό τρόπο και αποκαλύπτει το παρασκήνιο του πιο διάσημου σκανδάλου.

Στο Vodafone TV προβάλλεται ήδη το πρώτο επεισόδιο, ενώ κάθε καινούργιο επεισόδιο θα ανεβαίνει αποκλειστικά στην πλατφόρμα, που είναι «το σπίτι του ΗΒΟ στην Ελλάδα», κάθε Τρίτη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *