Βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Σκαρμούτσο

Μαγειρική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αυτή την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 17.45 ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μας ξεναγεί με τις «Γειτονιές στο Πιάτο» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια γειτονιά που σφύζει από ζωή και ψαγμένα στέκια, μια περιοχή τόσο αυθεντική, γεμάτη πράσινο που σου αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας. 

Η περιήγησή του ξεκινάει από τo «Mimosa Neighborhood», ένα γωνιακό και πολύ όμορφο all day café bistro. Εκεί ο Δημήτρης θα γνωρίσει την ιστορία τριών φίλων από την Νέα Φιλαδέλφεια που στόχος τους ήταν να φτιάξουν ένα φιλικό και φιλόξενο καφέ και τα κατάφεραν!

Θα ακολουθήσει το «ByRaki», ένα κρητικό μεζεδοπωλείο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια από τις πιο αγαπημένες γωνίες της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι ωραίοι μεζέδες και η εξαιρετική ρακί, είναι τα δυνατά του σημεία.

Στην ακριβώς απέναντι γωνία του δρόμου, βρίσκεται το ζαχαροπλαστείο «Fairytale». Ένα παραμυθένιο ζαχαροπλαστείο, εμπνευσμένο από τα παιδικά μας χρόνια και την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Η εξερεύνηση της Νέας Φιλαδέλφειας ολοκληρώνεται στο «Cinco de Mayo»! Ένα εστιατόριο λατινοαμερικάνικης κουζίνας, με όμορφες πινελιές και πολλά γνώριμα πιάτα όπως τάκος, μπουρίτος και φαχίτας.  

Όταν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει στο στούντιο ετοιμάζει δύο ξεχωριστές συνταγές: χταπόδι στιφάδο με κριθαράκι και εντσιλάδας με κοτόπουλο και τυρί κρέμα.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα σε μια ακόμα γειτονιά!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *