Απόψε στην ΕΡΤ1:Το «Στούντιο 4» στα παρασκήνια του Πρωτοχρονιάτικου σόου και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στα “Νούμερα”

Εκπομπές λόγου Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2023

Στις 16:00 στην ΕΡΤ1 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται στο «Στούντιο 4» την Ελένη Καστάνη, με τις πιο απολαυστικές ιστορίες της τηλεοπτικής καριέρας της. Ακόμη, μέσα από το Αρχείο της ΕΡΤ, μαθαίνουμε πώς περνούσε την Πρωτοχρονιά η ελληνική τηλεόραση. Εικόνες από το πρώτο ρεβεγιόν της Μεταπολίτευσης μέχρι τα εντυπωσιακά σόου του Γιώργου Μαρίνου.
Το «Στούντιο 4» βρέθηκε στις πρόβες της μεγάλης γιορτής που ετοιμάζουν για την ΕΡΤ ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Χρήστος Νικολόπουλος και μεταφέρει το κλίμα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Στις 22:00, ο Φοίβος καταφέρνει να πείσει «Tα Nούμερα» να δώσουν την ύστατη μάχη ενάντια στη Μαφία και να προσπαθήσουν να ξανακερδίσουν τη «Μάντρα». Τα εμπόδια είναι κυρίως δύο: ο αμείλικτος Μεμάς (Χρήστος Στέργιογλου) και ο απόλυτα παραιτημένος Τζόναθαν. Λίγο πριν από τη μεγάλη βραδιά, στο κουρείο, ο Φοίβος, ο Σπύρος και ο Ζερόμ βρίσκουν έναν παράξενο διαρρήκτη (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος), ο οποίος είναι διατεθειμένος να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *