«Kitchen Lab»: Βασιλόπιττα και κορμός από μελομακάρονα!

Μαγειρική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αύριο Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 16:40

Παραμονή Χριστουγέννων κι ανήμερα τα Χριστούγεννα, με «Kitchen Lab» και τα πιο εορταστικά πιάτα που έχετε δοκιμάσει ποτέ!  Παραμονή Χριστουγέννων, ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» στις 16:40, μας υπόσχεται ένα ρεβεγιόν που έχει μόνο χαρά και αγάπη, ενώ θα μοιραστεί απλόχερα μαζί μας γεύσεις που θα μείνουν διαχρονικά στην καρδιά μας.

Nuggets από ψαρονέφρι προτείνει για ορεκτικό, μια συνταγή πολύ αρωματική, τραγανή εξωτερικά, μαλακή εσωτερικά, πολύ διαφορετική από ότι έχετε συνηθίσει, αξίζει όμως να τη δοκιμάσετε αφού με λίγες μικρές τσαχπινιές, θα έχετε κάτι μοναδικό, σερβιρισμένο με σάλτσα δαμάσκηνο και ρόκα. Για κυρίως γεύμα φτιάχνει μια μοναδικά νόστιμη τραγανή πανσέτα γεμιστή με λουκάνικα και φέτα,  το πιο γιορτινό φαγητό που μπορείτε να φανταστείτε για το ρεβεγιόν σας. Για γλυκό, ο αγαπημένος μας σεφ επιλέγει να μας δείξει πως να φτιάξουμε την πιο νόστιμη βασιλόπιτα, ένα γλυκό συνδεδεμένο με οικογενειακές στιγμές που είναι ανεκτίμητης αξίας. Και για όλους όσοι πιστεύουν ότι είναι κάτι μπελαλίδικο το να φτιάχνει κανείς βασιλόπιτα, εκείνος έρχεται να σας αποδείξει ότι αυτό δεν ισχύει, αφού η συγκεκριμένη συνταγή θα βρίσκεται σε λίγα μόλις λεπτά στο φούρνο.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Άκης Πετρετζίκης παρουσιάζει το πιο νόστιμο επεισόδιο του «Kitchen Lab» στις 16:40, με συνταγές που μπορείτε να απολαύσετε κοντά στους αγαπημένους σας, γιατί αυτό άλλωστε δίνει αξία στα Χριστούγεννα, πάνω από κάθε δώρο.

Ένα χριστουγεννιάτικο ορεκτικό, τόσο σικάτο που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο σας, με δαμάσκηνα και ανανά, που βγαίνει μέσα σε λίγα μόλις λεπτά στο τραπέζι σας, είναι το πρώτο πιάτο της ημέρας. Σερβίρει με γκοργκοντζόλα, κριτσίνια, φύλλα ρίγανης και ξηρούς καρπούς το τέλειο αυτό αλλά την ίδια στιγμή πανεύκολο πιάτο, το οποίο μπορείτε να το βγάλετε τόσο όσο οι άλλοι κάθονται και εσείς ετοιμάζετε τα υπόλοιπα ή αφού έχετε φάει αργά το μεσημέρι και ετοιμάζεστε για το ποτό σας. Για κυρίως γεύμα δείχνει ένα ρολό κιμά με πατάτες στον φούρνο, ένα φαγητό πολύ κλασικό, πολύ συνηθισμένο στα ελληνικά γιορτινά τραπέζια πολύ εύκολο και με τη συγκεκριμένη συνταγή πεντανόστιμο. Για γλυκό, ο Άκης φτιάχνει έναν πανεύκολο κορμό από μελομακάρονα που θα σας εντυπωσιάσει και είναι ό,τι πρέπει για τα γιορτινά τραπέζια σας και ένας υπέροχος τρόπος να αξιοποιήσουμε τα μελομακάρονα που συνήθως βρίσκονται στο σπίτι μας τις γιορτινές ημέρες. Σερβίρει με φύλλα δυόσμου τον πιο χριστουγεννιάτικο κορμό που μπορείτε να φανταστείτε και σας εύχεται καλά Χριστούγεννα ολοκληρώνοντας ένα μενού που θα ετοιμάσετε εύκολα και θα σας μείνει αξέχαστο.

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=j2hiqWvjJd8

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *