Γυναίκες με δύναμη ψυχής στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ

Talk Shows

Γυναίκες με δύναμη ψυχής. Γυναίκες που παρά τις δυσκολίες που τους έφερε η ζωή, σωματικές και ψυχικές, μιλούν στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ για το πώς κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Η Ρεγγίνα Μακέδου πάλεψε, με δύναμη και θάρρος, την λευχαιμία! Χωρίς να χάσει λεπτό την αισιοδοξία η 35χρονη γυμνάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο δε σταμάτησε να μοιράζεται στα social media βίντεο, χορεύοντας και τραγουδώντας!

Η Έφη Γκουλή γεννήθηκε με κομμένο το δεξί της χέρι, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η 23χρονη πρωταθλήτρια κολύμβησης αποδεικνύει καθημερινά ότι η αναπηρία δεν αποτελεί εμπόδιο σε τίποτα.

Η Μαρία Πολύζου έδωσε την δική της μάχη με τον Καρκίνο του μαστού, βγαίνοντας νικήτρια! Ωστόσο, η  κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος δεν πτοήθηκε, επέστρεψε πιο δυνατή και γεμάτη θέληση να συνεχίσει τον αγώνα της, αυτή τη φορά, στο στάδιο!

Η Μαρία Βαρέττα Κρητικού παντρεύτηκε στα 16 της και είναι μητέρα 6 παιδιών, ενώ έχασε τον ένα της γιο σε τροχαίο. Μετά το διαζύγιό της, η Μαρία αποφάσισε να πάει σε νυχτερινό σχολείο ενώ ταυτόχρονα τα πρωινά δούλευε στην καθαριότητα του Δήμου Πατρών. Σήμερα, στα 42 της, γιαγιά, πλέον, κι έχοντας φτιάξει και πάλι τη ζωή της, σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Απόψε, στις 00:50, στον Alpha.

Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. Θα συζητηθεί πολύ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *