Η Μαίρη Χρονοπούλου στο «Watch Next» της COSMOTE TV

COSMOTE TV Streaming Talk Shows ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το «Watch Next» της COSMOTE TV, η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης υποδέχεται απόψε στις 19.45, τη Μαίρη Χρονοπούλου (COSMOTE CINEMA 1HD).

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου κάθεται στον καναπέ του «Watch Next» και ξετυλίγει μαζί με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο το κουβάρι της επαγγελματικής της πορείας, ξεκινώντας από τη συμμετοχή της στην ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη, «Το Τελευταίο Ψέμα» και συνεχίζοντας την αναδρομή με πολλούς ακόμα «σταθμούς» της στο σινεμά και το θεατρικό σανίδι.

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει η επανεμφάνισή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από τον ρόλο της στο Έτερος Εγώ: Νέμεσις της COSMOTE TV,που θα κάνει πρεμιέρα το 2023.Η Μαίρη Χρονοπούλου «πρωταγωνιστεί» παράλληλα στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, το οποίο κάθε Δευτέρα του Δεκεμβρίου, θα προβάλλει 4 ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *