Η νέα δραματική σειρά «Άγρια Γη»

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μία γυναίκα αδίστακτη στο κυνήγι για εξουσία και πλούτο. Ένας άντρας που έχασε οικογένεια και περιουσία με βίαιο τρόπο και ζητά δικαίωση για όλα όσα του στέρησαν. Μια κοπέλα που αναζητά τον παιδικό της φίλο και την ξεγνοιασιά τους πίσω. Καθημερινοί άνθρωποι σε ακραίες καταστάσεις. Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση. Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας που ξεκινά ανάμεσα σε συγκρούσεις, ψέματα και καλά κρυμμένα μυστικά.

Η νέα δραματική σειρά «Άγρια Γη» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 18.50 στον ΣΚΑΪ.

Η ιστορία ξεκινά 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος γιος του Πέτρου Γαλάνη (Γιώργος Γάλλος), ιδιοκτήτης του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

28 χρόνια μετά, η Ελπίδα (Παναγιώτα Βιτετζάκη) είναι παντρεμένη με τον Στέφανο (Πέτρος Σκαρμέας) και έχει ένα γιο. Η «Άγρια Πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα), που τότε ήταν γραμματέας του Πέτρου. Η Όλγα, αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη και την απαγωγή του γιου τους, παντρεύτηκε τον Αντώνη (Χριστόδουλος Στυλιανού), φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη (Γιώργος Κοσκορέλλος). Η Ελπίδα όμως, δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο. Παράλληλα, ο Άρης Μάρκου (Στέφανος Μιχαήλ) επαγγελματίας στρατιώτης, που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται, στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή, του φίλου και συνάδελφού του, Μάνου (Θανάσης Πατριαρχέας). Ο Άρης βασανίζεται από εφιάλτες του παρελθόντος που στοιχειώνουν τη ζωή του. Εφιάλτες που πολύ σύντομα θα «ζωντανέψουν».

Ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του και γυρίζει στην «Άγρια Πλαγιά» αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση. Ένα ντόμινο δραματικών εξελίξεων ξεκινάει…

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Ιβάν Σβιτάιλο (Χρήστος Τσακίρης), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Νάστια Βραχάτη (Άννα Ασημάκου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Στο ρόλο της Μυρτώς Τσουκαλά: Μαρία Ζορμπά

Στο ρόλο της Αρετής Καρά: Σόφη Ζαννίνου

Στο ρόλο του Πέτρου Γαλάνη, ο Γιώργος Γάλλος

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Σκηνοθεσία: Λίνος Χριστοδούλου, Γιώργος Κικίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *