Σασμός: Πρεμιέρα με νέα γεγονότα να ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πρεμιέρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στον Alpha

Η ιστορία συνεχίζεται…

…με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

‘Ετσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός

Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. Μείνετε συντονισμένοι. Τα καλύτερα… έρχονται!

Η πλοκή

Η αρχή της σεζόν βρίσκει τον Αστέρη και την Αργυρώ χωριστά. Ο Αστέρης έχει γίνει ο δότης του νεφρού της, μια πράξη – απόδειξη της μεγάλης αγάπης του γι΄ αυτήν, η Αργυρώ, όμως, δεν το ξέρει ακόμα. Και μετά την απρόσμενη αποκάλυψη ότι ο Αστέρης είναι ο «Χρήστος», ο φίλος του Σταύρου, το χάσμα ανάμεσα τους μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

Ο αιφνίδιος θάνατος του Άγγελου, που βρίσκεται δολοφονημένος στο χωριό, καταρρακώνει την οικογένεια Βρουλάκη, αναζωπυρώνει την ένταση και το μίσος μεταξύ των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων και πυροδοτεί νέες απρόσμενες εξελίξεις στην ιστορία. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται ως ο βασικός ύποπτος για το φόνο του Άγγελου λίγο πριν το γάμο του. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, φτάνει ξαφνικά στην Κρήτη ο Παύλος Βρουλάκης, πρώτος ξάδερφος του Μάρκου του πατέρα της Αργυρώς που όλοι στο χωριό νομίζανε ότι είναι νεκρός εδώ και 20 χρόνια. Ο παπα-Μιχάλης, καρδιακός φίλος του Παύλου, μετά τη δολοφονία του Μάρκου από τον Βασίλη Σταματάκη,  φοβούμενος πως ξεκινά νέος κύκλος αίματος τον πείθει να σκηνοθετήσει το θάνατο του και να φύγει για πάντα απ΄ την Κρήτη. Η Καλλιόπη μαθαίνει πως ο Παύλος δεν είναι νεκρός κι επέστρεψε στο χωριό. Η βεντέτα αναζωπυρώνεται κι απ΄ τις δύο οικογένειες, πράγμα που αναστατώνει κι επηρεάζει τις ζωές όλων. Η συγκλονιστική συνέχεια  στην οθόνη!

Νέοι χαρακτήρες

ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΟΥΛΑΚΗΣ (Στέλιος Μάινας)

Ο Παύλος είναι πρώτος ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη. Άνθρωπος κλειστός με φλογερό και δυναμικό χαρακτήρα. Είχε παντρευτεί την Αιμιλία (Γ.Φέστα) κι είχαν ένα αγοράκι, που πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός, τον χώρισε με την γυναίκα του, Αιμιλία, παρ΄όλο που είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, αφού εκείνη τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για το θάνατο του παιδιού τους. Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο, που μετά το μοναχοπαίδι του, χάνει και τον ξάδερφο του που τον είχε σα μικρό αδερφό. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και η βεντέτα συνεχίζεται…. μέχρι τη στιγμή που όλοι μαθαίνουν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα. Περίπου είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΞΕΝΑΚΗ (Γιώτα Φέστα )

Εισαγγελέας. Πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας). Είχε παντρευτεί τον Παύλο και χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιου τους. Μετά από κάποια χρόνια και όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη (Μ.Πετούσης). Είναι φίλη της Σοφίας (Ν.Γιαννουδάκη), της μητέρας της Στέλλας (Ευ.Σαμαρά). Παρ΄ όλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όταν συναντά τον Παύλο και μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν, οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά.  

ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ  (Δημήτρης Αλεξανδρής)   

Φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας). Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.  

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΟΡΦΑΝΟΣ  (Γιώργος Γεροντιδάκης)         

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ (Μάνος Πετούσης)

Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύζυγος Αιμιλίας (Γ.Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας) και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους, ένωσε τους δρόμους τους για πάντα. Ο Δημήτρης έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο στην οποία η Αιμιλία έδωσε όλη την αγάπη που η ζωή της στέρησε όταν έχασε τον γιο της.

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/6eyq5EhuJVQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *