Τελικός Σούπερ Καπ Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι εναντίον Λίβερπουλ στην COSMOTE TV

COSMOTE TV ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έναρξη σεζόν για την cinch Scottish Premiership & SkyBet Championship

Μηχανοκίνητη δράση με Formula 1, Formula 2, Formula 3, W Series

H COSMOTE TV αποχαιρετά τον Ιούλιο με το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, οι οποίες θα μονομαχήσουν στο King Power Stadium για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ (FA Community Shield), τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Αγγλία. Το μεγάλο παιχνίδι των Πρωταθλητών με τους κατόχους του Κυπέλλου θα κάνει σέντρα το Σάββατο 30/7 στις 19.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 1HD.

Οι δύο αντίπαλοι είναι παλιοί γνώριμοι του θεσμού, με την τελευταία συμμετοχή των «Πολιτών» σε τελικό, να πραγματοποιείται το 2021. Οι «κόκκινοι» από την άλλη, επιστρέφουν ως φιναλίστ μετά το 2020, όταν ηττήθηκαν από την Άρσεναλ κατά τη διαδικασία των πέναλτι.

Παραμένοντας σε αγγλικό έδαφος, η Χάντερσφιλντ θα υποδεχτεί την Μπέρνλι (Παρασκευή 29/7, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD), η Κάρντιφ την Νόριτς των Χρήστου Τζόλη και Δημήτρη Γιαννούλη (Σάββατο 30/7, 17.00, COSMOTE SPORT 3HD) και η Γουέστ Μπρομ την Μίντλεσμπρο (Σάββατο 30/7, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της SkyBet Championship. Το διήμερο 31/7-1/8, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν, επίσης, τις αναμετρήσεις Σάντερλαντ-Κόβεντρι (Κυριακή 31/7, 14.00, COSMOTE SPORT 3HD) και Γουότφορντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Δευτέρα 1/8, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

To Σάββατο 30/7, αυλαία στην COSMOTE TV για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα ανεβάσει και η cinch Scottish Premiership, με το ματς Λίβινγκστον-Ρέιντζερς (14.00, COSMOTE SPORT 1HD). Την επόμενη μέρα, η Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2022-23 κόντρα στην Αμπερντίν (Κυριακή 31/7, 18.30, COSMOTE SPORT 1HD).

Εκτός της ποδοσφαιρικής δράσης, οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα έχουν στη διάθεσή τους συναρπαστικούς αγώνες ταχύτητας με προορισμό την Ουγγαρία, στις πίστες της οποίας, θα «τρέξουν» το τριήμερο 29-31/7 η Formula 1, οι Formula 2 & 3 και το W Series.

F1:  Grand Prix Ουγγαρίας

Μετά το Grand Prix της Γαλλίας, όπου ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) είδε πρώτος την καρό σημαία, ενώ η Mercedes και τους δυο οδηγούς της, Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ στο βάθρο, η δράση της Formula 1 θα παραμείνει σε ευρωπαϊκό έδαφος και συγκεκριμένα στην πίστα Hungaroring της Ουγγαρίας.

Στη 13η «στροφή» της σεζόν, ο Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), που ηγείται της βαθμολογίας με 63 βαθμούς διαφορά από τον Σαρλ Λεκλέρ (Ferrari) και 70 από τον Σέρχιο Πέρες (Red Bull), θα διεκδικήσει εκ νέου τη μεσαία θέση του βάθρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *