ERTFLIX – Ο Ιούλιος μπαίνει με πέντε πρεμιέρες νέων σειρών

BLACK ERTFLIX Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πέντε νέες σειρές μόλις έφτασαν στο ERTFLIX και υπόσχονται να γίνουν η πιο περιπετειώδης και σίγουρα η πιο παρεΐστικη θερινή σας απόδραση. Παγωμένα ταξίδια στην «αυτοκράτειρα» των αστυνομικών σειρών, την Σκανδιναβία, under cover αποστολές στον υπόκοσμο του Εδιμβούργου, αναπάντεχες εξαφανίσεις στην Αυστραλία, ανώνυμα γράμματα από την Αγγλία στο γραμματοκιβώτιό σας, μυστηριώδεις δολοφονίες.
Αυτός ο Ιούλιος τα έχει όλα!

 «Το Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων»
(Picnic at the Hanging Rock)

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το 1900, μια παρέα από μαθήτριες πηγαίνουν για πικνίκ στον Βράχο των Κρεμασμένων, στην Αυστραλία. Καθώς ο ήλιος δύει, τρία από τα κορίτσια μαζί με τη δασκάλα τους, που εξερευνούν τον βράχο, εξαφανίζονται ως διά μαγείας. Το μυστήριο αρχίζει με θεωρίες για το τι συνέβη και μυστικά που αποκαλύπτονται και προκαλούν πανικό.  Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόαν Λίντσεϊ.

Πρωταγωνιστούν: Νάταλι Ντόρμερ, Λόλα Μπέσις, Λίλι Σάλιβαν, Σαμάρα Ουίβινγκ,  Άννα Μαγκάχαν, Γιαέλ Στόουν, Σιμπίλα Μπαντ, Μάντελεν Μάντεν.

«Capital»

Το «Capital» κέρδισε το βραβείο EMMY καλύτερης μίνι σειράς 2016. Ο βραβευμένος με BAFTA δημιουργός της σειράς Πίτερ Μπόκερ μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα του Τζον Λάντσεστερ με ευφυή τρόπο, με μια φρέσκια και ενδιαφέρουσα ματιά στη σύγχρονη ζωή. Μία μέρα, όλοι οι κάτοικοι του δρόμου παίρνουν με το ταχυδρομείο μια ανώνυμη κάρτα που γράφει «Θέλουμε αυτό που έχεις». Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα γράμματα; Τι επιδιώκει; Καθώς το μυστήριο γύρω από τις ανώνυμες κάρτες πυκνώνει, ξεδιπλώνονται οι ιστορίες των ανθρώπων. Ζούμε μαζί τους την αγάπη και την απώλεια, τον φόβο και την απληστία, την τύχη και τον φθόνο.

Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Τζόουνς, Τζέμα Τζόουνς, Αντίλ Αχτάρ, Ρέιτσελ Στίρλινγκ.

 «Ο δολοφόνος μέσα μας»
(Modus)

Ίντριγκες, δολοφονίες και «κρύο» αίμα σε μια τολμηρή σκανδιναβική σειρά μυστηρίου. Η Ίνγκερ Γιοχάνε Βικ, που εργαζόταν στο FBI ως ψυχολόγος-εγκληματολόγος και έχει επιστρέψει τώρα στη Σουηδία, βρίσκεται να είναι μπλεγμένη η ίδια αλλά και η αυτιστική κόρη της, σε μία έρευνα για μια σειρά από περίεργες δολοφονίες που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Στοκχόλμη. Η Ίνγκερ αρχίζει να εντοπίζει σιγά-σιγά το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που χαρακτηρίζει και συνδέει τις δολοφονίες μεταξύ τους και μπλέκεται όλο και πιο βαθιά στο μυστήριο.

Πρωταγωνιστούν: Μελίντα Κίναμαν, Χένρικ Νορλίαν, Κιμ Κάτραλ, Γκρεγκ Γουάιζ.

«Η Κλίκα»
(Clique)

Ένα σκοτεινό νέο-νουάρ με τον υπόκοσμο των ναρκωτικών, του σεξ, της προδοσίας και της αυτοκαταστροφής στην καρδιά του Εδιμβούργου. Δύο φίλες που είναι κολλητές από παιδιά, η Τζόρτζια και η Χόλι, ετοιμάζονται να ζήσουν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής τους ως πρωτοετείς στο Πανεπιστήμιο. Η Τζόρτζια πολύ γρήγορα μπαίνει στην ελίτ κλίκα των δημοφιλέστερων κοριτσιών, που έχουν για αρχηγό την καθηγήτριά τους, Τζουντ Μακ Ντέρμιτ. Μια κλίκα πολύ ελκυστική, καθώς η Τζουντ είναι μια δυναμική, γοητευτική φεμινίστρια και τα κορίτσια οι πιο έξυπνες φοιτήτριες.

Πρωταγωνιστούν: Σινόβ Κάρλσεν, Λουίζ Μπρίλι, Άισλινγκ Φραντσιόσι, Μαρκ Στρέπαν, Ρέιτσελ Χαρντ Γουντ, Κρις Φούλτον, Σοφία Μπράουν, Έλα-Ρέι Σμιθ, Έμα Άπλετον, Έμουν Έλιοτ.

 «Balthazar»

Σε λίγες ημέρες θα είναι στο ERTFLIX και υπόσχεται να σας καθηλώσει! Ο γοητευτικός, έξυπνος και απρόβλεπτος Ραφαέλ Μπαλταζάρ είναι εδώ και μπορεί να κάνει τους νεκρούς να φανερώσουν στοιχεία όπως κανένας άλλος. Ο πιο ταλαντούχος ιατροδικαστής της γενιάς του, αψηφά κανόνες και ζει στα άκρα, βυθίζοντας μας σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο, με βοηθό τη νέα επιθεωρήτρια Μπαχ.

Πρωταγωνιστούν: Τομέρ Σίσλεϊ, Γιανίγκ Σαμότ, Φιλίπα Φίνιξ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *