«Τα χαμένα εκατομμύρια της Γκρέις Κέλι» στο Viasat History

SCANNER Streaming Ντοκιμαντέρ

Το τελευταίο ντοκιμαντέρ τουViasat History, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου στις 22:10 δεν αφορά τη γνωστή ιστορία της Γκρέις Κέλι που συντάραξε τον κόσμο όταν αποχώρησε από το Χόλυγουντ για να παντρευτεί τον Πρίγκιπα του Μονακό, αλλά επικεντρώνεται στην αγνοούμενη περιουσία της.

Μετά τον θάνατό της, το μόνο που απέμεινε ήταν 10.000 δολάρια και ένα αγρόκτημα στην Ιρλανδία. Στο ντοκιμαντέρ «Τα χαμένα εκατομμύρια της Γκρέις Κέλι» ένας γκουρού της οικονομικής επιστήμης προσπαθεί να ανακαλύψει πόσα χρήματα κέρδισε η Γκρέις Κέλι κατά τη διάρκεια της ενεργής σταδιοδρομίας της στην υποκριτική, αν είχε κρυφά περιουσιακά στοιχεία στην κατοχή της και πώς έπεσε θύμα της αντιμετώπισης με δύο μέτρα και δύο σταθμά του Χόλυγουντ.

Στο απόγειο της καριέρας της στο Χόλυγουντ, είχε προσελκύσει εκατομμύρια θαυμαστών. Όλοι ήθελαν να μοιάζουν με την Γκρέις, κάτι που αποδείχτηκε εξαιρετικά προσοδοφόρο για την ίδια. Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, η αξία της Γκρέις Κέλι προσέγγιζε τα 100 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, ποσό που την αναδείκνυε ως μία από τις υψηλότερα αμειβόμενες γυναίκες της Αμερικής.

Όταν όμως παντρεύτηκε τον πρίγκιπα πλέι-μπόι, η καριέρα της τέλειωσε σχεδόν εν μία νυκτί. Και όταν αποβίωσε, δεν απέμεινε τίποτα από την περιουσία της. Καταγόταν από εύπορη οικογένεια, ωστόσο, στη διαθήκη της, με χρονολογία εκτέλεσης το 1975, δηλωνόταν ότι τα αμερικανικά περιουσιακά στοιχεία της άξιζαν μόλις 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

Το «Τα χαμένα εκατομμύρια της Γκρέις Κέλυ» εξερευνά περαιτέρω τα μυστικά μιας πριγκίπισσας που κάποτε υπήρξε είδωλο του Χόλυγουντ – αποκλειστικά από το Viasat History.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *