«Clarice»: Η συνέχεια της «Σιωπής των Αμνών» στο ERTFLIX

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η πράκτορας του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ που έλυσε το μυστήριο στην «Σιωπή των Αμνών», επιστρέφει με μια ανατριχιαστική προσωπική ιστορία. Δεκατρία επεισόδια φέρνουν στο ERTFLIX ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο φόνους και οικογενειακά μυστικά, που ήρθε η ώρα να βγουν στο φως. Μια νέα διαδρομή –στα βήματα της ιστορίας του Χάνιμπαλ Λέκτερ που μας καθήλωσε μέσα στα χρόνια–, μας βάζει αυτή τη φορά στο σύμπαν της Κλαρίς (Ρεμπέκα Μπριντς). Εκείνη, επιστρέφει κυνηγώντας κατά συρροή δολοφόνους, καθώς ανεβαίνει στις υψηλότερες βαθμίδες του πολιτικού κόσμου στην Ουάσιγκτον.

Μετά τις ερμηνείες της Τζόντι Φόστερ («Η Σιωπή των Αμνών», 1991) και της Τζούλιαν Μουρ («Hannibal», 1999), ο χαρακτήρας της γενναίας Κλαρίς ξετυλίγεται βήμα-βήμα, παρασύροντάς μας σε ένα σύμπαν που νομίζαμε ότι γνωρίζαμε καλά και σε έναν ψυχισμό με βαθιά κρυμμένα μυστικά.

«Η γενναιότητα και ο σύνθετος χαρακτήρας της Κλαρίς ξεχώριζαν πάντα, ακόμη κι όταν η προσωπική της ιστορία παρέμενε στο σκοτάδι. Αυτή όμως είναι η στιγμή της. Και είναι για πάντα», δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς Άλεξ Κούρτζμαν και Τζένι Λούμετ.

Η σειρά που φέρνει ξανά στην οθόνη εικόνες από το έργο του Τόμας Χάρις, ήταν υποψήφια για την κινηματογράφησή της στην American Society of Cinematographers 2022, βρέθηκε στα 200 κορυφαία προγράμματα του IMDB, για τη χρονιά του στο ReFrame 2021 και η Ρεμπέκα Μπριντς με την ερμηνεία της ήταν υποψήφια στα Women’s Image Network Awards 2021.

Πρωταγωνιστούν: Ντέβιν Τάιλερ, Λούκα ντε Ολιβέιρα, Μάρνι Κάρπεντερ, Μάικλ Κάντλιτζ, Νικ Σάντοου, Καλ Πεν
Δημιουργοί της σειράς: Άλεξ Κούρτζμαν, Τζένι Λούμετ

Η συνέχεια της «Σιωπής των Αμνών» κάνει πρεμιέρα με μια ανατριχιαστική σειρά 13 επεισοδίων στο ERTFLIX. Πρεμιέρα στις 9 Μαΐου 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *