«Σασμός»: Ο Αστέρης επιστρέφει στην ζωή του, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 21:00

Επεισόδιο 132

Ο Αστέρης μαζί με τον Μαθιό πηγαίνει στο αλουμινάδικο για πρώτη φορά  μετά την αποφυλάκισή του και μένει έκπληκτος με όσα αντικρίζει αλλά και όσα μαθαίνει για την οικονομική τους κατάσταση. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει… Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. 

Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους… Ο Αστέρης και ο Μαθιός στο αλουμινάδικο συζητούν για την Αργυρώ και ο  Αστέρης του αναφέρει πως σκοπεύει να συναντήσει την Αργυρώ και να της μιλήσει για όσα έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): https://youtu.be/jkU3lu2GEg0

Δείτε το sneak preview εδώ (2): https://youtu.be/ucPidFL3mKM

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *