«Οι 100» Ώρα να τα πούμε!

Lifestyle ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Τηλεπαιχνίδια

«Οι 100» Ώρα να τα πούμε! Το νέο, διαφορετικό, μοντέρνο, χιουμοριστικό show – τηλεπαιχνίδι, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάνει πρεμιέρα στη late night ζώνη του Star την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:30!

Παρουσιαστής ο πολυτάλαντος, αγαπημένος stand up comedian και σεναριογράφος, Λάμπρος Φισφής, ο οποίος θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα τρεις «παίκτες» celebrities. Ο ένας από αυτούς θα είναι σταθερά στο πλατό, σε κάθε εκπομπή και αυτός θα είναι ο captain, ενώ οι άλλοι δύο θα εναλλάσσονται κάθε φορά. 

Δείτε εδώ το trailer της εκπομπής «Οι 100»: https://youtu.be/QVXjgZ9zRx4

Στο «Οι 100», captain μας θα είναι εναλλάξ, ο ηθοποιός/stand up comedian Μιχάλης Μαθιουδάκης και ο ηθοποιός, κωμικός, σεναριογράφος Ζήσης Ρούμπος. Απέναντι τους θα βρίσκεται μια γιγαντιαία οθόνη, όπου 100 καθημερινοί άνθρωποι – αντιπροσωπευτικό δημογραφικό δείγμα της Ελλάδας του σήμερα – συμμετέχουν ενεργά στο show συνδεδεμένοι ο καθένας ξεχωριστά μέσω zoom! Οι 100 αυτοί άνθρωποι απαντούν ζωντανά στις αναπάντεχες, ανατρεπτικές, απρόσμενες, ευφάνταστες ερωτήσεις που απευθύνει ο παρουσιαστής προς τους καλεσμένους, βγάζοντας έτσι ένα αποτέλεσμα επί τοις 100.

Οι τρεις celebrity καλεσμένοι κάθε εβδομάδα θα προσπαθούν να προβλέψουν, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια, το αποτέλεσμα, που θα δώσουν με τις απαντήσεις τους οι 100.

Δηλώσεις συμμετοχής: https://oi100.star.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *