«Restless»: Η νέα μίνι σειρά κατασκοπείας του ERTFLIX

BLACK ERTFLIX SCANNER Streaming Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μια ιστορία με έντονα πάθη, προδοσίες και κατασκόπους μόλις έφτασε στο ERTFLIX, με ένα all star cast καμουφλαρισμένο με μυστικά και σκοτεινά κίνητρα και φόντο τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο «Restless», τη νέα μίνι σειρά του ERTFLIX, βασισμένη στο συγγραφικό έργο του Βρετανού William Boyd, πρωταγωνιστούν κινηματογραφικοί αστέρες που φοράνε τις καμπαρντίνες και τα κατασκοπικά καπέλα της εποχής και μπλέκονται στη δράση. Η Michelle Dockery που διακρίθηκε ως πρωταγωνίστρια με το «Downton Αbbey» και υπήρξε υποψήφια για Golden Globe και για 3 συνεχόμενα Emmy Awards, ξεχωρίζει ως Ruth Gilmartin, ενώ ο αγαπημένος Rufus Sewell, του «ΖΕΝ» και η Charlotte Rampling συμπληρώνουν τις ερμηνείες που εντυπωσιάζουν.

Η σειρά ήταν υποψήφια για δύο βραβεία Primetime Εmmys, καλύτερης μουσικής σύνθεσης και καλύτερου Β΄ Γυναικείου ρόλου εκθειάστηκε εκτενώς στον Τύπο.

Η αφετηρία της δράσης μάς βάζει στη δεκαετία του ’70 όταν η νεαρή φοιτήτρια Ρουθ Γκίλμαρτιν ανακαλύπτει ότι η μητέρα της, Σάλι, υπήρξε κατάσκοπος στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δράση μεταφέρεται στο Παρίσι του 1939 όπου η Σάλι δρούσε με το τότε όνομα της, «Εύα», και αργότερα στη Σκοτία, στο Βέλγιο, στην Ολλανδία αλλά και πέρα από τον Ατλαντικό, διασχίζοντας αριστουργηματικά τον χρόνο για να ξετυλίξει μια πλοκή που καθηλώνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *