«Σασμός»: Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη 01 Μαρτίου, στις 21:00

Επεισόδιο 100

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα έχει πάει μαζί με τον Μανώλη να κάνει την έκτρωση και την περιμένει ο Γιώργος, ο οποίος την παρακαλεί να μην προχωρήσει στην επιλογή της και να δώσει μία ευκαιρία στο παιδί. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της.

Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της.

Η Αργυρώ αποφασίζει να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, για να της εξηγήσει γιατί σκότωσε τον Πέτρο. Ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση… Ο Αντώνης ρωτάει τη Μαρίνα, εάν έχει νέα από τα ξαδέλφια της και την ενημερώνει ότι τους βρήκε, τους μίλησε κι έφυγαν. Την ίδια ώρα η Μαρίνα καταρρέει γιατί σαν σήμερα θα γιόρταζε ο Πετρής τα γενέθλιά του και ο Αντώνης της συμπαραστέκεται.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): https://youtu.be/EAr2MvrNS7M

Δείτε το sneak preview εδώ (2): https://youtu.be/WxnGN-sVnNU

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *