«Σασμός»: Το σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Απόψε, Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου, στις 21:00

Επεισόδιο 99

Ένα σχέδιο για την εξόντωση του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά από τους Βρουλάκηδες και απειλεί να τινάξει τις ισορροπίες στον αέρα. Η Θοδώρα ετοιμάζεται να κάνει την επιλογή που θα αλλάξει τη ζωή της οριστικά, ενώ ο Μανόλης ρίχνεται σε μια τελευταία προσπάθεια να μεταπείσει το Γιώργη για τον χωρισμό τους. Η Μαρίνα βλέπει τον Άγγελο να παίρνει σιγά- σιγά τη θέση του παιδιού της στην καρδιά της Αργυρώς και της γιαγιάς Ειρήνης και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Μιλάει στον Αντώνη και του λέει τη στεναχώρια της που έχει να κάνει με την παρουσία του Άγγελου στο σπίτι της και τον φόβο της να μην πάρει τη θέση του Πέτρου. 

Ο Αστέρης από την άλλη πνίγεται στη φυλακή, καθώς οι ενοχές τον βασανίζουν. Το προαίσθημα με το οποίο ξυπνά η Καλλιόπη γίνεται σημάδι. Ο Αντώνης έχει πάει στο μαγαζί του Μαθιού για να τον προειδοποιήσει να προσέχει, γιατί τα ξαδέλφια του Πέτρου είναι κοντά και παραμονεύουν. Ο Μαθιός τον ρωτάει αν ανησυχεί γι αυτόν και η απάντησή του  Αντώνη αφήνει άφωνο τον Μαθιό.

Όταν ο Αντώνης απομακρύνεται ο Νικηφόρος πλησιάζει και με αγωνία ρωτάει  να μάθει  εάν ο Αστυνόμος του έδωσε κάποια πληροφορία για τη δολοφονία του πατέρα του. Ενώ ο  Μαθιός ανεβαίνει στο βουνό με τη σκέψη της Βασιλικής, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα… Η Καλλιόπη έχει πάει στο γραφείο της Στέλλας για να ζητήσει τη βοήθειά της για τον Αστέρη και εκείνη την ώρα τηλεφωνεί ο Άγγελος. Η Καλλιόπη τον κατηγορεί και της λέει να προσέχει. Η απάντηση της Στέλλας είναι αποστομωτική.

Δείτε το sneak preview εδώ(1): https://youtu.be/z84E4bouY9s

Δείτε το sneak preview εδώ(2): https://youtu.be/zd0EPFG8dmo

Δείτε το sneak preview εδώ(3): https://youtu.be/vz_UeDswA50

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *