«Σασμός»: Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Αστέρη στη φυλακή

Σειρές ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μην χάσετε απόψε, Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στις 21:00 στον Alpha

Επεισόδιο 83

Η Αργυρώ επισκέπτεται τον Άγγελο στο ιατρείο και του λέει πόσο δύσκολο είναι να πιστέψει ότι έχασε τον αδελφό της από τον Αστέρη , ότι δεν κράτησε τον όρκο της και ότι πόσο προδομένη νιώθει από όλα αυτά. Ο Άγγελος της λέει κι αυτός ότι του είναι δύσκολο, ότι του λείπει ο Πέτρος , αφού τον είχε σαν αδελφό του και της μιλάει για το πόσο προδομένος είναι κι αυτός από την απόφαση της Στέλλας να υπερασπιστεί τον Αστέρη. 

Ο Αντώνης επισκέπτεται τη Μαρίνα στο σπίτι. Η Μαρίνα του λέει ότι ο λόγος που έγινε ο φόνος είναι γιατί διέρρευσε το ψεύτικο άλλοθι και τον ρωτάει εάν έχει μάθει κάτι γι αυτό. Ο Αντώνης της λέει ότι δεν έχει μάθει ακόμα κάτι και ότι ο πόνος της είναι και δικός του πόνος. Η Μαρίνα τον σταματάει την ώρα που φεύγει και του ζητάει να δει τον Αστέρη… Ο Νικηφόρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Αστέρης έγινε φονιάς. Ο Μαθιός  κάνει μια κατάθεση ψυχής μιλώντας για τις τύψεις που στοιχειώνουν ένα φονιά και το αβάσταχτο φορτίο που κουβαλάει στην ψυχή του. 

Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Τα ξαδέρφια της Μαρίνας δεν έφυγαν μετά την κηδεία, γεγονός που κάνει το γύρο του χωριού. Ο κίνδυνος που ελλοχεύει θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο… Ο Παντελής για πρώτη φορά θα προσεγγίσει συναισθηματικά την κόρη του και θα σταθεί κοντά της. Άγγελος και Στέλλα έρχονται σε σύγκρουση. Θα καταφέρει η σχέση τους να επιβιώσει; Η Αργυρώ ζητά μια προσωπική χάρη από τον Άγγελο, που ωστόσο, θα τον οδηγήσει σε μία φρικτή ανακάλυψη, μετά από την οποία τίποτα δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον.. Η Μαρίνα ζητά από τον Αντώνη να επισκεφθεί τον Αστέρη στη φυλακή, γεγονός που θα την καταρρακώσει ακόμη περισσότερο.

Δείτε το sneak preview εδώ (1): https://youtu.be/ojgXs0EcbEU

Δείτε το sneak preview εδώ (2): https://youtu.be/y3ts9lcfBTw

Δείτε το sneak preview εδώ (3): https://youtu.be/XGvKGTMYcyo

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *