Η γιορτή του ποδοσφαιριστή και της ποδοσφαιρίστριας στο Novasports

Nova ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Η 40η Γιορτή των Βραβείων του ΠΣΑΠΠ είναι αποκλειστικά στο Novasports! Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στις 19:00, οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά  στο Novasports Prime, στο Web TV καθώς και στο κανάλι στο YouTube του Novasports.gr  τη εκδήλωση για τη βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν τη σεζόν 2020/2021 στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Η καθιερωμένη ετήσια γιορτή που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, με παρουσιαστές τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον δημοσιογράφο του Novasports, Γιάννη Πάγκο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα βραβευτούν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής, ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό, ο καλύτερος προπονητής, ο καλύτερος τερματοφύλακας, ο καλύτερος διαιτητής, ο καλύτερος νέος παίκτης καθώς και η καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος μετά από ψηφοφορία των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, θα υπάρξουν και βραβεύσεις για τις ποδοσφαιρίστριες που διακρίθηκαν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. 

Τη βραδιά θα συμπληρώσουν ειδικές βραβεύσεις διαφόρων προσωπικοτήτων που ξεχώρισαν για το ήθος τους εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών του γηπέδου. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *